L’Homme Libre Cologne Tonic - Yves Saint Laurent

Proiectând mai multă independenţă ca niciodată, L’Homme Libre Yves Saint Laurent este reinventat într-o ediţie limitată pentru a-şi afirma latura eliberată cu îndrăzneală.
Proiectând mai multă independenţă ca niciodată, L’Homme Libre Yves Saint Laurent este reinventat într-o ediţie limitată pentru a-şi afirma latura eliberată cu îndrăzneală.

Ridicându-se deasupra constrângerilor vieţii cotidiene, artistul din L’Homme Libre se poate lăsa purtat spre un cer luminos. L’Homme Libre Cologne Tonic exprimă cu o putere excepţională setea sa irezistibilă de libertate.

Esenţa de lemn aromatizat din L’Homme Libre devine un parfum citric-lemnos pentru durata unui sezon fără restricții.
Un parfum care este familiar şi totuşi nou, această reinterpretare a L’Homme Libre Cologne Tonic orchestrată de Olivier Polge oferă o invitaţie la evadare, mişcare liberă şi tolerarea individualismul energizant al bărbatului Yves Saint Laurent.

Cu strălucire şi prospeţime intensificate, acesta eliberează magnetismul înflăcărat al unei ape de colonie uşoare, cu o aură elegantă, lemnoasă.

L’Homme Libre Cologne Tonic se deschide oferind  o prospeţime nouă, uluitoare, aprinsă de notele strălucitoare de lămâie Primofiori, purtată de o undă acvatic condimentată cu un fior de piper roz.
O notă care face inima să bată mai repede!

Eleganţa de neînlocuit, înţepătoare a frunzelor de violetă şi busuiocului aromatizat este înviorată de o adiere de aldehide. Aroma îmbătătoare, lemnoasă L’Homme Libre, o alianţă subtilă între vetiver Haitian şi piele, este accentuată de claritatea lemnului Cashmeran şi moscului imaculat.

Sticla L’Homme Libre radiază lumină pentru a ilustra această eliberare. Transparenţa sticlei dezvăluie valul de albastru electric ce o străbate.
Liniile energice ale capacului de metal, hexagonal, cu finisaj mat, accentuează rotunjimea acvatică a siluetei sale.

O notă de distincţie, pe cunoscuta cutie argintie pe care este imprimată în relief logo-ul Cassandra, o bandă cu aceeași culoare albastră îi proclamă identitatea: Cologne Tonic.

O expresie liberă, îndrăzneaţă, uşoară a L’Homme Libre Cologne Tonic aduce cu sine o pulverizare generoasă, răsfăţându-se în exaltarea revitalizantă a unei prospeţimi reînnoite constant.
Disponibil în variante spray de 60 ml şi 100 ml. L’HOMME LIBRE COLOGNE TONIC, VAPO , 60 ml, pret public estimat 252 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod