L'HOMME LACOSTE - Inspirat de tenacitatea crocodilului LACOSTE

Barbatul contemporan LACOSTE are in interiorul sau moștenirea originalului barbat Lacoste. René Lacoste: campion de tenis și inventator.René Lacoste a fost cunoscut ca un jucator de tenis ce reusea sa se concentreze pe tot timpul jocului si sa se focalizeze pe victorie si care se  transforma într-un zâmbet imediat ce parase terenul .

A primit porecla „Crocodilul” datorită tenacității pe care a demonstrat-o în timpul meciurilor sale, René Lacoste a fost, de asemenea, un meticulos și elegant tactician. Inspirat de porecla sa, René Lacoste i-a cerut unui prieten să creeze un crocodil pe care l-a purtat brodat pe blazer. Această emblemă a devenit repede o figură a renumelui său internațional și este acum un icon ce  simbolizează încrederea, determinarea și tenacitatea.
Calități pe care René Lacoste le-a afișat pe și în afara terenului. Astăzi, LACOSTE sărbătorește originea tenace a crocodilului LACOSTE cu lansarea unui nou parfum: L'HOMME LACOSTE.

Atributele instinctive ale lui René Lacoste și crocodilului LACOSTE caracterizează omul LACOSTE modern contemporan. Încrederea sa înnăscută, îmbinată cu stilul elegant, creează o prezență impunatoare. Instinctiv, îndrăzneț, omul LACOSTE este liber să părăsească convențiile și să trăiască în acest moment. Curiozitatea lui îndrăzneață îi permite să-și urmeze propria cale. La fel ca si pentru predecesorul sau Rene Lacoste, tenacitatea crocodilului LACOSTE radiaza prin fiecare miscare.

Un parfum lemnos picant, L'HOMME LACOSTE surprinde moștenirea inimitabilă a lui René Lacoste, ignorând elegant regulile conventionale ,dorinta de a fi liber.
Structura parfumului dezvăluie laturile omului modern LACOSTE. Notele dinamice de top ale mandarinei și  portocalei dulci, combinate cu gutui și rubarba, infuzează energia de încredere. Determinarea este evidentă în condimentele vibrante, în inima ardeiului negru, ghimbirului, iasomiei transparente și a migdalei, care dezvăluie puterea de caracter a lui L'HOMME LACOSTE. Eleganta sa atemporala este descoperita intr-o baza de lemn masculina si senzuala, cu lemn de cedru si chihlimbar uscat, mosc, vanilie si Akigalawood. Amestecul de note masculine și elegante ale L'HOMME LACOSTE este creat pentru bărbații care trăiesc prin filosofia că un castigator nu are valoare  fără stil.

Fabricat cu coduri sofisticate de ambalare, sticla inalta si masculina a lui L'HOMME LACOSTE reflecta subtil icon-ul brandului si esenta acestui parfum.
Inspirat de liniile grafice și culoarea unui teren de tenis, ambalajul translucid din sticlă reptunghiulară este profilat cu o cutie de argint luminată pe fațada sa. În interiorul ramei se află un crocodil de argint, pictograma mărcii este  poziționată deasupra literei chic fluorescente de un  albastru marin  care se potrivește cu capacul rotunjit si crestat de aceeasi culoare.

O narațiune neașteptată se desfășoară în campania L'HOMME LACOSTE vizionar fascinantă. Toate elementele patrimoniului inconfundabil al lui LACOSTE sunt exprimate într-un mod contemporan. Protagonistul filmului este cel care reprezintă astăzi LACOSTE. Orașul iconic a cărui eleganță face parte din ADN-ul mărcii franceze este scena pitorească de deschidere: o panoramă aeriana a Parisului.
Turnul Eiffel este grațios, într-o zi luminoasă, iar filmul transmite un nou punct de vedere pentru a uni două personaje. Elegant și relaxat, încrezător și plin de energie, omul LACOSTE se îndreaptă spre un teren de tenis pe acoperiș. Este acolo pentru un joc special cu un alt jucător, crocodilul. O montare a filmului dezvăluie asemănările personajelor: determinarea văzută în ochii lor, claritate și scop in mișcare , eleganța  în prezența . Împreună joacă, un joc nou de capturare, om și crocodil, un studiu în instinctul lor și mișcări sofisticate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod