L’HOMME IDEAL - apa de parfum de la Guerlain

În 2016, Guerlain reinventează bărbatul ideal care te va cucerii imediat ce îl vei cunoaște.Toate femeile sunt fermecate de el, iar bărbații vor dori să fie ca el. Guerlain s-a inspirat de puterea de seducție a bărbaților de pretutindeni și a creat un parfum irezistibil caracterizat de 3 adjective:captivant, seducător și misterios!

Barbatul ideal este captivant - Te atrage cu energia revigorantă a bergamotei, combinată cu ingrediente cheie, migdale și condimente, pentru a-ți trezii toate simțurile.

Barbatul ideal este seducator - În inima formulei, note delicate ale trandafirilor bulgărești armonizate cu puterea seducătoare a tinturei de vanilie.

Barbatul ideal este misterios -  Notele de bază se dezvăluie treptat, iar vraja te cuprinde la întâlnirea notelor lemnului de santal și a boabelor de tonka.

Ce credeți? Această compoziție olfactivă, lemnos-orientală, emană magnetism?  Vă vom dezvălui un secret al parfumierului casei Guerlain, Thierry Wasser.
Guerlain este una dintre puținele case care folosesc tinctură de vanilie, ingredient obținut manual în laborator, păstrându-și căldura pe tot parcursul celor trei note, din vârf până în notele de bază.

Stiati ca? Metoda de obținere a tincturii de vanilie constă în tăierea păstăilor în bucăți mici și cufundarea lor în alcool timp de câteva săptămâni, urmând a fi monitorizate în mod regulat. Guerlain a creat gama ideală pentru a spori potentialul barbatului ideal, un sigur mit, trei realitați:

1)      L’Homme Ideal apă de toaletă- parfum lemnos inspirat de acordul amaretto, migdale, boabe de tonka, lemn de cedru și  note de piele.

2)      L’Homme Ideal Cologne- parfum proaspăt-lemnos, cu note de migdale, citrice, vetiver și mosc alb.

3)      L'Homme Ideal apă de parfum- parfum seducător și captivant, ești gata sa-l cunosti?

Pret aproximativ in magazine, 100ml - 520 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod