Lenor Super Concentrate sau cum să dai hainelor o a doua șansă

Uneori, ne atașăm de haine mai puternic decât ne putem imagina. În general, pentru că ne legăm iremediabil de amintirile pe care ni le-am făcut purtându-le. Când amintirile sunt neplăcute, însă, renunțăm prea ușor la anumite piese vestimentare.  
 
Sigur ai parte de o mulțime de dimineți confuze, în care, după ce deschizi și închizi dulapul în mod repetat, îți dai seama că nimic nu ți se mai potrivește și nimic nu te mai mulțumește. Sigur se întâmplă să trezești toată familia strigând  „Nu am cu ce să mă îmbrac!”, când, de fapt, știi prea bine că sunt atâtea haine care încă mai așteaptă o a doua șansă.
Sunt hainele care te-au lăsat la greu, cele care te-au dezamăgit o dată și pe care ai evitat să le mai porți. Sunt hainele pe care trebuie să le înlocuiești rapid … cu alte haine.

Dacă ești, însă, dispusă să le oferi o a doua șansă, Lenor Super Concentrate îți vine în ajutor. Noua tehnologie FRESHLOCK înseamnă microcapsule de parfum care sunt plasate în fibra hainelor, apoi, în timpul purtării, la atingere, îmbrățișare, mângâiere, microcapsulele se sparg și eliberează parfum proaspăt.

Așadar, după ce folosești Lenor, mai ai de îndeplinit o singură condiție: să fii pregătită să-ți faci amintiri noi și frumoase, care să le șteargă pe cele neplăcute.
Cum magia Lenor se întâmplă la fiecare atingere, n-o să fie greu să te bucuri de cele mai parfumate situații alături de cei dragi. Iată doar câteva idei care pot deveni cele mai frumoase amintiri:
 
●    Alătura-te copiilor tăi în parc și la joacă. Nu-ți face griji dacă tocmai ai ieșit de la serviciu, pentru copiii tăi contează doar că tu ești acolo și că te bucuri de momentele cu ei.
●    Luna iulie e bogată în evenimente outdoor, așa că poți alege să mergi cu familia la drive-in cinema, la târguri tematice sau la concerte. Dacă ai o grădină, poți organiza chiar tu un eveniment - film in aer liber, o mini-petrecere, un picnic sau un garage-sale.
Nu ai nevoie de abilități speciale, ci doar să vrei să te bucuri de vară!
●    Pregătește o surpriză pentru familia ta și faceți o excursie fulger la munte! Nicăieri nu e mai bine ca în natură și, oricât de mare e provocarea, la finalul zilei, vei ști că Lenor a fost alături de tine.
●    Iar bicicletele din pod nu se conduc singure! Ca să te bucuri cum trebuie de experiență, poți alege să faci un traseu inedit prin oraș, prin locurile pe care nu le-ai vizitat vreodată!

Nu uita că hainele tale sunt mărturii ale alegerilor pe care le-ai făcut cândva. Hainele sunt acolo, la tine în dulap, ca să îți amintească cine și cum erai când le-ai ales.
Iar cu Lenor, nu există alegeri greșite.

În formula Super Concentrate, ai nevoie de doar 25ml de Lenor la o mașină de spălat plină, astfel încât, cu o sticlă de 1,35l, poți spăla de 54 de ori. De asemenea, formula Super Concentrate conține mai puțină apă, iar ambalajul conține mai puțin plastic, ceea ce înseamnă un impact redus asupra mediului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod