Lenjeria modelatoare – aliatul unei siluete perfecte!

Căutarea perpetuă a perfecţiunii a fost dintotdeauna una dintre caracteristicile pur feminine. Pe de-o parte, educaţia direcţionează, încă de mici, femeile să fie atente şi cochete, pe de altă parte, acestea reuşesc să inspire şi să depăşească aşteptările sau limitele, tocmai pentru că sunt capabile şi conştiincioase când vine vorba despre atingerea perfecţiunii.  

Celebra zicală “nimeni nu-i perfect” este, adesea, contestată, pentru că feminitatea, în esenţă, înseamnă: o dorinţă constantă de a evolua, de a fi mai bun, mai frumos şi de a tinde spre perfecţiune.
De-a lungul timpului, s-au trasat câteva direcţii, oarecum clare, în ceea ce priveste aspiraţiile feminine.

Deşi, perfecţiunea nu se rezumă doar la aspectul exterior sau la “ambalaj”, femeile nu acceptă niciun compromis când vine vorba despre o ţinută impecabilă.  

Încă din perioada Greciei antice, femeile purtau un corsaj format dintr-o bandă de pânză pe care o legau peste piept şi o numeau “apodesma”. Rolul acesteia era să menţină talia şi să evidenţieze o silueta cât mai atractivă. Mai târziu, în secolul al XII-lea, femeile purtau “basquine”, un fel de corset din pânză groasă care strângea talia, iar în secolul al XIV-lea centura era atât de lată încât putea să susţină şi sânii. In zilele noastre, corsetul încă mai poate fi purtat pe post de lenjerie – însă femeile preferă alternative ceva mai…confortabile.

 

Lenjeria modelatoare a fost concepută iniţial din scopuri medicale. În anumite situaţii pielea trebuie să fie protejată, ţinută strâns şi fix pentru a nu permite mişcările bruşte. În cazul tinerelor mămici, rolul lenjeriei modelatoare este mai mult decât evident – aceasta ajută corpul să îşi accelereze transformarea spre silueta iniţială. 

Dar, acesta a fost doar începutul. Astăzi, lenjeria modelatoare este indispensabilă oricărei femei, indiferent de vârstă sau siluetă. E greşit să credem că doar femeile plinuţe sau cu forme generoase au nevoie de lenjerie modelatoare. Indiferent de proporţii sau kilograme, lenjeria modelatoare face minuni atunci când vorbim despre o ţinută şi o prestanţă perfectă.  

Trendul a pornit iniţial din lumea vedetelor – cum era şi normal.

Poate şi tu ai admirat talia de viespe a vedei preferate, fără să-i ştii de fapt secretul. Fie că vorbim despre boxeri, maieuri sau clasicul chilot cu talie înaltă, lenjeria modelatoare are un aport considerabil adus aspectului impecabil pe care orice femeie, nu doar că îl visează, dar face eforturi să îl afişeze.  

Gândeşte-te, de exemplu, la ţinutele elegante, rochiile mulate de tip tub sau fustele creion. Lenjeria clasică ar putea să lase urme vizibile care arată inestetic. Lenjeria modelatoare, pur şi simplu, se potriveşte. Cu ajutorul acesteia, îţi poţi evidenţia punctele forte şi îţi poţi ascunde micile imperfecţiuni de care eşti mai puţin mandră. Unde mai pui că în materie de confort, această lenjerie este mult mai uşor de purtat (şi suportat) decât cea de zi cu zi.    

Aşa că, spune “la revedere” micilor cute care te-au forţat să îţi ţii respiraţia dacă purtai o pereche de pantaloni mulaţi sau celebrelor “muffin tops”.

Perfecţiunea merge mână în mână cu inovaţia atunci când vorbim despre lenjeria modelatoare. În plus, e un truc atât de practic, încât n-ai cum să nu apelezi la el. Tu şi restul femeilor de pe planetă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod