Legume în Bucate, un condiment universal unic, cu bucăţi mari de legume

Mai multe legume. De 10 ori mai multe legume. Knorr a inovat pentru consumatorii români şi propune astăzi un condiment universal pe gustul lor: Legume în Bucate. Noul condiment propus de Knorr conţine de 10 ori mai multe legume decât granulele şi, datorită bucăţilor mari de legume şi al mirodeniilor
Mai multe legume. De 10 ori mai multe legume. Knorr a inovat pentru consumatorii români şi propune astăzi un condiment universal pe gustul lor: Legume în Bucate.  Noul condiment propus de Knorr conţine de 10 ori mai multe legume decât granulele şi, datorită bucăţilor mari de legume şi al mirodeniilor, funcţionează ca o bază delicioasă pentru mâncăruri. În combinaţie cu cele mai simple ingrediente, Knorr Legume în Bucate ajută la crearea unor preparate gustoase şi aspectuoase, care îi vor încânta pe cei dragi!

Gustul este cuvântul de ordine: ingredientele atent selecţionate, de o calitate superioară, garantează obţinerea unor mâncăruri delicioase pentru întreaga familie.
Provenienţa ingredientelor pe care le folosesc în prepararea mâncării este, de asemenea, o preocupare permanentă a consumatorilor. Knorr Legume în Bucate răspunde acestei nevoi prin conţinutul ridicat de bucăţi mari de legume, uscate natural.

Datorită procesului atent de uscare, una dintre cele mai vechi metode folosite pentru păstrarea alimentelor, legumele îşi păstrează proprietăţile. Astfel, când sunt adăugate în apă se hidratează şi recapătă forma iniţială  pentru ca mâncărurile gătite cu Knorr Legume în Bucate să fie delicioase şi aspectuoase.


Morcov, ceapă, pătrunjel sau ardei gras sunt doar câteva dintre bunătăţile care se găsesc în noul produs marca Knorr.
Un asemenea amestec delicios face ca preparatele obişnuite să capete  arome irezistibile! Astfel, orice fel de mâncare gătită cu noul condiment universal va fi plină de legume variate, deci de savoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod