Leerdammer, o gustare irezistibilă ca să te bucuri de orice moment

Ce poate fi mai plăcut după o zi obositoare la job decât o cină gustoasă cu cei mai apropiați prieteni? Fie că preferi paste, pizza sau rețete mai sofisticate cu care îți dorești să surprinzi de fiecare dată, ai acum un nou ingredient secret care va transforma orice rețetă într-un adevărat deliciu.
Ce poate fi mai plăcut după o zi  obositoare la job decât o cină gustoasă cu cei mai apropiați prieteni? Fie că preferi paste, pizza sau rețete mai sofisticate cu care îți dorești să surprinzi de fiecare dată, ai acum un nou ingredient secret care va transforma orice rețetă într-un adevărat deliciu. 
 
Brânza Leerdammer de origine olandeză, lansată de curând în România, are un gust special, ușor dulceag, cu note de nuci, fiind alegerea perfectă pentru orice moment al zilei.
Este ideală pentru iubitorii de combinații gustoase în sandvișuri, poate fi folosită în salate, ori ca topping delicios pentru paste, pizza sau în rețete mai sofisticate ori servită ca aperitiv sau desert, alături de un pahar de vin.

Brânza Leerdammer este un produs pe bază de lapte de vacă, având un conținut de grăsime de 45%, și este bogată în calciu. Leerdammer nu are adaos de conservanți şi conține mai puțin de 0,1% lactoză.

Leerdammer este disponibilă în 4 arome: Original, Light life, o variantă mai ușoară care are cu 38% mai puțină grăsime decât varianta Original, Delacrème, cu o textură mai cremoasă, pentru “connaisseurs”, și Caractère care oferă un gust mai puternic, datorită perioadei mai lungi de maturare.
Produsul este disponibil în felii pre-ambalate, într-un pachet resigilabil, păstrându-și astfel prospețimea și gustul irezistibil până la ultima felie.

Leerdammer este produsă în Olanda de Bel Group și distribuită în România de Danone. Leerdammer este lider pe segmentul brânzeturilor feliate în Europa de Vest.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod