Laundromatul Persil îți spală hainele la Electric Castel 2017

Mai este o zi până la deschiderea Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România, ediția din acest an anunțându-se cea mai spectaculoasă de până acum.

Peste 130.000 de oameni sunt așteptați să trăiască experiența Electric Castle, dintre care mai mult de 10.000 sunt așteptați să se cazeze chiar acolo, în zona de camping. Pentru toți aceștia, Persil, partener oficial al festivalului, aduce la Bonțida primul laundromat deschis la un festival din România, un concept creat special pentru a răspunde nevoilor iubitorilor de muzică și de experiențe inedite pentru a avea haine permanent curate și parfumate.  


Laundromatul va fi deschis în zona de camping în toate cele 5 zile de festival, în intervalul orar 1000- 1600, asigurându-se că cei care îl vor vizita vor avea haine proaspăt spălate și călcate tot timpul.


Pentru că Persil, lider de piață în categoria detergenților lichizi, va avea grijă de haine, timpul petrecut la Electric Castle poate fi și mai plăcut și mai creativ. Astfel, sub sloganul ”Vara asta avem #VremuriBune la Bonțida”, Persil le va pune la dispoziție celor prezenți la festival o zonă de relaxare unde pasionații de board games pot juca diverse jocuri în echipe mai mari sau mai mici, iar cei cărora le plac culorile pot picta și desena pe diverse suporturi. Zona de relaxare va fi amplasată tot în camping, lângă laundromatul Persil.


De asemenea, toți cei prezenți la Bonțida în perioada 12-16 iulie vor avea ocazia să experimenteze senzații la 360° într-o cabină foto pentru gif-uri 360°, amplasată în pavilionul #weshowcase.


Persil Gel, cel mai bun detergent lichid în îndepărtarea petelor, a lansat în această vară o nouă formulă, 360° Complete Clean, oferind rezultate rapide în patru direcții: putere mare de îndepărtare a petelor, prospețime de lungă durată, protejarea culorilor, fiind și delicat cu texturile.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod