Lasă-ţi simţurile să se scufunde în gustul luxului: descoperă noua Ediţie Limitată Davidoff Café Création Supérieure Azur

Noua ediţie limitată “Création Supérieure Azur” de la Davidoff Café reprezintă răsfăţul absolut: boabele de cafea Arabica de cea mai bună calitate au fost atent selectate pentru a atinge un nivel desăvârşit al aromei. După cum sugerează şi numele, această capodoperă, în ediţie limtată, vine într-un design elegant, cu o paletă de culoare radiantă – albastru intens. Acest mod de ambalare transformă cafeaua Création Supérieure Azur într-un cadou de preţ atât pentru iubitorii de cafea, cât şi pentru cei dragi, familie, sau prieteni.


Davidoff Café prezintă o nouă ediţie limitată pentru adevăraţii iubitori de cafea: Création Supérieure Azur - reprezintă o compoziţie deosebită, obţinută din cele mai bune boabe de cafea Arabica provenite din Columbia şi Brazilia. Textura cafelei extrem de plăcută este completată de o aciditate elegantă şi vivace. Gustul de excepţie este completat de un ambalaj premium, având un finisaj cu accente metalice. Logo-ul şi pictograma Davidoff sunt accentuate de un albastru intens, ce aminteşte de designul iconic al produselor clasice marca Davidoff – parfumul Cool Water Night Drive şi ceasul Night Dive.
Ediţia limitată Davidoff Café Création Supérieure Azur este disponibilă în două variante: cafea instant (într-o cutie metalică) şi cafea prăjită şi măcinată, începând din noiembrie 2015 până în ianuarie 2016.

Ediţia limitată Davidoff Café  este menită să aducă un omagiu celor mai bune compoziţii de cafea Arabica, provenind din cele mai exclusiviste zone de cultivare. Astfel, aceste experienţe pot fi savurate doar pentru perioade scurte de timp. În fiecare ceaşcă de cafea Davidoff Café Création Supérieure Azur, adevăraţii cunoscători sunt invitaţi să pornească într-o călătorie de descoperire a unei experienţe desavârşite a gustului, ca rezultat al interacţiunii perfecte dintre apă, soare şi pământ.
 

Calitatea desăvârşită şi răsfăţul pur sunt trăsăturile ce definesc Davidoff Café. Pasiunea pentru calitate reprezintă tradiţia moştenită de la Zino Davidoff, fondatorul mărcii Davidoff şi un pasionat iubitor al excelenţei in cafea: “A avea gust pentru calitate înseamnă a avea gust pentru viaţă.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod