Laptele condensat Maresi, ingredientul secret pentru o cafea de calitate

Laptele Maresi este de peste 50 de ani cel mai popular lapte pentru cafea din Austria. Laptele condensat este foarte apreciat în toate colţurile lumii (Asia, Rusia, Brazilia, India, Filipine, SUA), fiind chiar un produs indispensabil în unele țări. Pentru că obiceiul de consum de cafea este o modalitate de relaționare și apropiere cu persoanele dragi, Maresi a lansat campania națională cu premii ,,Cafeaua mea s-a îndrăgostit de laptele Maresi!”, prin care încurajează consumatorii să își transforme acest obicei într-o experiență specială.
Românii au început să folosească lapte în cafea abia după anul 2000, însă acești consumatori sunt împățiți în două categorii: cei care adaugă lapte UHT și cei care preferă lapte condensat. În cafenelele din România, cea mai frecventă cerință a clienților este: „o cafea lungă cu lapte”. Combinația dintre cafea și lapte a fost intens studiată la nivel internaţional şi, în urma acestor cercetări, experţii au agreat că un consum moderat prezintă beneficii asupra sănătăţii şi stării de bine.
Gustul unei cafele cu lapte este net superior, diferența de calorii e minimă și are avantajul de a fi foarte cremos, cu o culoare maro-aurie îmbietoare, care intensifică plăcerea.

Laptele Maresi se poate găsi pe piață în trei sortimente: Original, Light și Bio, iar pentru producerea unei singure sticle de 250g este nevoie de 500g de lapte gras integral proaspăt și natural din Alpii austrieci. Pe lângă gustul desăvârșit a unei cafele servite acasă, un alt motiv pentru care consumatorii au făcut un obicei din a pune lapte în cafea este pentru a o  transforma într-o gustare hrănitoare.
Fiind concentrat, laptele consumat în aceasta formă rămâne în organism aproximativ 2-3 ore și stimulează senzația de sațietate.

Odată ce consumatorii încep să își prepare cafeaua cu laptele condensat Maresi, gustul inconfundabil va transforma obiceiul de consum într-o experiență inedită, iar aceste două ingrediente vor deveni de nedespărțit.

Pentru a completa experiența, Laptele Maresi a lansat concursul ,,Cafeaua mea s-a îndrăgostit de Laptele Maresi!”. Pentru orice sortiment de lapte Maresi achiziționat (Original, Light sau Bio), înscris cu numărul bonului fiscal pe site-ul www.laptemaresi.ro, participanții au șansa de a câștiga una din cele 50 de căni personalizate sau una din cele 3 cafetiere de espresso Delonghi Icona Vintage ECOV311.
Promoția se desfășoară în perioada 01.11.2016 - 30.11.2016, iar extragerea va avea loc pe data de 06.12.2016. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod