Lapte și cereale de mic dejun pentru un an întreg: campania “Câștigă o văcuță”, la a doua ediție

Nestlé România a lansat campania națională “Câștigă o văcuță”, prin care consumatorii pot câștiga premii constând în lapte și cereale pentru întreaga familie.

Campania face parte din seria de inițiative Nestlé România - divizia Cereale de mic dejun, cu scopul de a încuraja integrarea laptelui și a fibrelor în rutina zilnică a micului dejun, pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață activ. Combinația dintre cereale și lapte la micul dejun reprezintă o opțiune hrănitoare, echilibrată și care asigură o serie de elemente nutritive, precum vitamine, minerale și fibre.

 “Pentru mămici este o provocare să îi convingă pe cei mici să consume lapte.

Combinația echilibrată dintre cerealele de mic dejun și lapte le ajută să le formeze copiilor o rutină delicioasă și sănătoasă de mic dejun, prin care pot încuraja consumul de lapte, oferindu-le, în același timp, vitamine și minerale necesare creșterii armonioase”, a declarat Olimpia Nadolu, Associate Marketing Manager Nestlé România - divizia Cereale de mic dejun.


În cadrul promoției desfășurate în perioada 15 august – 15 octombrie 2016, consumatorii pot câștiga unul dintre cele 754 de premii oferite de Nestlé România:
 - 10 premii mari prin tragere la sorți, constând în lapte și cereale pentru mic dejun, pentru un an (365 de litri de lapte și 25 de pungi de cereale)
 - 12 premii instant pe zi, pe parcursul celor 62 de zile de campanie, constând în 10 litri de lapte și o văcuță din pluș fiecare
Pentru a câștiga unul dintre numeroasele premii, consumatorii trebuie să urmeze trei pași simpli:


1.    Să achiziționeze unul dintre pachetele de cereale pentru mic dejun participante la promoție: Nesquik, Honey Cheerios, Cookie Crisp, Chocapic, Cini-Minis și Lion, toate în pungi de 500 de grame;
2.    Să caute numărul de lot format din opt cifre, de pe pachetele participante la promoție;
3.    Să introducă acest cod pe site-ul dedicat campaniei, www.win-a-cow.com, și află dacă au câștigat unul dintre premiile instant.


Orice cod necâștigător intră la extragerea pentru unul dintre cele 10 premii mari (lapte și cereale pentru mic dejun pentru un an), extragere care va avea loc la finalul campaniei “Câștigă o văcuță” și la care participă toţi cei care s-au înscris pe parcursul perioadei promoționale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod