Lapte proaspăt de capră La Colline

Începând cu 1 martie, laptele proaspăt de capră sub brandul La Colline poate fi găsit din nou pe rafturile magazinelor. După două luni de pauză, caprele încep un nou sezon de lactaţie, asigurându-se în acest fel necesarul de lapte proaspăt pentru consumatorii interesaţi.
Începând cu 1 martie, laptele proaspăt de capră sub brandul La Colline poate fi găsit din nou pe rafturile magazinelor.  După două luni de pauză, caprele încep un nou sezon de lactaţie, asigurându-se în acest fel necesarul de lapte proaspăt pentru consumatorii interesaţi.  

Tot în această primăvară, La Colline  anunţă un nou look pentru ambalajele de 900 şi 500 de ml precum şi lansarea unui produs în preajma Paştelui. La Colline, producătorul clujean de produse din lapte de capră, intră în primăvară cu forţe noi.
Caprele dau din nou lapte din belşug iar în magazine vor apărea produsele proaspete.  Laptele de capră este colectat din zona centrală şi de Nord a Transilvaniei, de la două ferme mari şi moderne şi de la alte câteva ferme tradiţionale.

Tot în această primăvară, La Colline schimbă şi modul de prezentare a produselor proaspete. Astfel, laptele, iaurtul şi kefirul vor avea ambalaje de 900 şi 500 de ml cu o înfăţişare nouă, fiind reprezentate de flacoane lungi şi subţiri, fabricate dintr-un material mai rigid decât precedentul pentru a evita orice scurgere a produsului atunci când ambalajul este presat.
De asemenea, cu noul sistem de ambalare s-au avut în vedere şi o serie de alte avantaje: produsele ocupă o suprafață mai mică iar datorită diametrului redus pot fi manevrate ușor chiar şi de către copii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ovidiu Cojocaru pe 6 Mar 2012, 18:37
    Lapte de capra crud la dozator

    In Otopeni, pe strada principala (23 August) langa Liceu gasiti lapte crud de capra 100% natural de la ferma noastra de capre. Caprele sunt importate din Austria iar laptele este de cea mai buna calitate,nepasteurizat. Pretul este de 5 ron/litru Tel: 0767536085

    0
    1

  • ioana pe 1 Mar 2012, 11:45
    modificare.....

    sunt o clienta fidela insa de cca.o luna sunt f. suparata pt.ca iaurtul de baut si-a schimbat compozitia este foarte apos iar gustul de capra este diminuat.Fac cumparaturi de la Cora militari.Inca ceva:am dori ca pe rafturi sa gasim toata gama produselor dvs.nu doar cateva .Astept ....

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod