Lanțul clujean Marty Restaurants inaugurează prima locație din București, cu un meniu format din 199 de preparate

Marty Restaurants, cel mai mare lanț de restaurante din Cluj-Napoca, se extinde la nivel național și inaugurează prima locație din București și a șaptea unitate din rețea, în centrul comercial Sun Plaza.

Situat la primul etaj din incinta centrului comercial Sun Plaza, din sudul Bucureștiului, noul restaurant se întinde pe o suprafață de aproximativ 370 de metri pătrați, designul interior fiind semnat de arhitectul Cosmin Todor, câștigător al premiului Noblesse Interiors la Elle Decoration Design Awards în 2016.  Cu o capacitate de 140 de persoane și o echipă formată din 35 de persoane, noul restaurant oferă 199 de preparate culinare cu specific italian-american.


„Pentru că nouă, ardelenilor, ne place să facem lucrurile încet, dar bine, iată că, la 18 ani de la inaugurarea primului restaurant Marty, am decis să ne extindem și în Capitală.

Am ales un centru comercial pentru că ne permite să testăm această piață foarte competitivă și pe care dorim să evoluăm treptat. Este un pas important pentru noi, însă venim cu o experiență îndelungată și credem că bucureștenii vor aprecia produsele și serviciile noastre”, a declarat Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants.


Marty aduce în București The Book of Flavours, meniul cu 199 de preparate culinare


Prima unitate Marty din Capitală va dispune de un meniu extrem de divers, intitulat The Book of Flavours, care conține 199 de preparate culinare.

Numele acestuia nu este aleatoriu, întrucât The Book of Flavours este o carte în adevăratul sens al cuvântului, foarte cuprinzătoare, cu o mare diversitate a preparatelor.


Principalele influențe ale meniului sunt inspirate din bucătăria internațională, respectiv americană și italiană, iar preparatele principale sunt pizza, pastele, burgerii și deserturile, în special cheesecake-ul, care este extrem de popular în rândul oaspeților Marty.


Ingredientele-vedetă din meniul Marty sunt varza kale, un aliment cu numeroase proprietăți nutritive, pulled pork, al cărui ingredient principal este marinat timp de 24-48 ore, înainte de a fi gătit încet timp de 4-6  ore, și ulterior afumat încă 12 ore cu lemn de esență tare de cireș și prun, dar și aluatul de pizza cu maia, care conferă acesteia un gust ce amintește de copilărie, de casa bunicilor, de pâinea țărănească coaptă în cuptorul cu lemne.


Pe lângă preparate, restaurantul pune la dispoziție o gamă variată de vinuri, limonade, cocktail-uri, precum și cafea proaspăt prăjită în Cluj-Napoca, în propria locație.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod