Lanternele Philips: Intensitate optima a fasciculului de lumina si durata lunga de viata

Indiferent de tipul de lanterna pe care o cautati, gama LightLife se adapteaza perfect atat dorintelor cit si bugetului tau. Produse din plastic, cauciuc si aluminiu de cea mai buna...
Indiferent de tipul de lanterna pe care o cautati, gama LightLife se adapteaza perfect atat dorintelor cit si bugetului tau. Produse din plastic, cauciuc si aluminiu de cea mai buna calitate, lanternele LightLife dispun de becuri Philips originale, ca o garantie a intensitatii optime a fasciculului luminos si a duratei de viata.

Lanterne de interior
Indiferent ca e vorba de casa, masina sau birou, Philips acopera orice necesitate prin rafinamentul lanternelor pentru interior. Pentru cei carora le place sa bricoleze, exista doua versiuni rezistente la socuri.
Gama ofera de asemenea un model universal, de dimensiuni mari, precum si lanterne de dimensiuni mici, pentru utilizari diverse. Toate dispun de becuri Philips.

Lanterne de exterior
Sunt disponibile mai multe modele universale, adecvate utilizarii in orice conditii de mediu. Acestea includ lanterne cu cauciuc rezistente la socuri, lanterne rezistente la apa si modele compacte, de buzunar.

Lanterne personale
Elegante si usor de transportat in orice situatie - subtiri si de dimensiuni reduse, pentru o geanta de umar sau o servieta sau compacte, pentru masina si birou.
Usoare si stilate, aceste lanterne sunt la indemana oricand este nevoie.
 
Pret: Lanterna Philips LightLife SFL5000/10 - 69.99 RON, disponibila in magazinele de specialitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod