Lansare de carte delicioasă - Diversificarea pentru mămici grăbite

Ultima zi a Târgului Internațional Gaudeamus aduce cu sine o lansare ieșită din tipare.
Jurnalista Izabela Marinescu, mamă a doi copii, a decis să le sară în ajutor părinților aflați la început de drum și bunicilor dornici să fie la curent cu cele mai noi informații legate de alimentația bebelușilor și a realizat o carte cu rețete simple, hrănitoare și gustoase, dar și cu ponturi din propria experiență.

Lansarea cărții ”Rețete aburite pentru mămici grăbite” va avea loc duminică, 18 noiembrie, la ora 11 și va avea parte de prezența unor vorbitori cu expertiză în domeniul îngrijirii copiilor.
Dr. Anca Cochino, medic specialist pediatru, Sorana Mureșan, consultant în lactație și alăptare certificat internațional și Andreea Carmen Radu, consultant psihonutriție și ambasador Jamie Oliver Food Revolution în România sunt invitatele autoarei și vor vorbi despre pașii ce trebuie urmați la început de drum, ca să avem copii veseli și sănătoși.

Cartea ”Rețete aburite pentru mămici grăbite” a apărut în urma întrebărilor primite de Izabela Marinescu din partea a nenumărate prietene, proaspete mame, care aveau nevoie să știe cum să facă față cu brio diversificării bebelușilor.
Atunci a realizat că este nevoie de un volum care să prezinte rețete simple, sănătoase și rapide, care să le ofere doamnelor posibilitatea de a câștiga mai mult timp liber pentru ele și pentru familie. Fiecare rețetă este însoțită de un secret aflat de autoare în urma propriilor experimente în bucătărie.

Volumul cuprinde și un ghid al alimentelor, ce explică beneficiile și valoarea nutritivă ale ingredientelor de bază folosite în procesul de diversificare, ghid întocmit de un consultant în nutriție acreditat.
Rețetele se bazează în proporție de 90% pe alimente specifice zonei în care locuim, alimente care conțin informația regăsită în ADN-ul nostru. La final sunt incluse și cele mai recente recomandări ale Organizației Mondiale a Sănătății și ale Societății Europene pentru Gastroentorologie, Hepatologie și Nutriție Pediatrică, autoritățile din domeniu la nivel european și mondial.

Izabela Marinescu este o jurnalistă cu experiență, formator acreditat și consilier pentru dezvoltare personală și de business.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod