“La școală este ca-n povesti!” - spectacol muzical educativ pentru copii și părinți

Duminica 01 octombrie de la ora 11:00 la Clubul Taranului Roman, Pia, Vio si Kito te asteapta la spectacolul muzical educativ al trupei PAM PAM: “La scoala este ca-n povesti!”. Cei trei prieteni, Pia, Vio și Kito, vor să îl convingă pe Împăratul Lenevilă că “La Școală este ca-n povești!”. Chiar dacă îl încoronează cu mult fast pe Lenevilă, care credea că școala este frumoasă doar pe dinafară, cei trei îi vor arata că, învățând prin joacă, muzică și poveste, totul devine plăcut şi palpitant.

Sala de spectacol devine o sală de clasă și, împreună cu micii spectatori, construim o poveste despre Împărăţia Învăţăturii. Bufonii Împăratului sunt mascotele Pam-Pam și Bum-Bum. Împreună, pe acorduri muzicale de Periniță, rock’n roll, hip-hop sau pop, îl vor învăța pe Împărat: literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele săptămânii, anotimpurile.

Trupa PAM PAM aduce un concept unic și original de spectacol pentru copii și părinți - un musical valoros, în care acestia sunt implicați – cântă și dansează cu actorii, invata despre traditii, obiceiuri, cultura popoarelor lumii, sunt familiariazati cu notiuni de scoala: alfabetul, numerele, notele muzicale, zilele saptamanii, totul prin replici de teatru, muzica si dans.

Mesajul pe care Trupa PAM PAM dorește să îl transmită tuturor copiilor prin intermediul acestui spectacol muzical este faptul că ȘCOALA este o aventură frumoasă, unde te poți bucura zilnic și învăța o mulțime de lucruri noi, interesante și utile – totul alături de colegi: prietenii tăi! Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.
Mai multe informații despre Trupa PAM PAM și spectacolele acesteia pe http://www.pam-pam.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod