La Plaza România, ghetuțele copiilor din familii defavorizate sunt gata să primească cadouri de Moș Nicolae

Plaza România lansează o inițiativă pentru sprijinirea copiilor și tinerilor din familiile nevoiașe susținute de Asociatia Mia’s Children, de Moș Nicolae. În perioada 21 noiembrie – 5 decembrie, în zona Rotondă de la parterul Plaza România vor fi amplasate ghetuțe ale copiilor din programele educaționale Mia’s Children, pe care doritorii le pot umple cu cadouri.

Fiecare pereche de ghetuțe va avea atașate numele copilului, vârsta și un scurt mesaj despre ce îi face fericiți. Copiii vor primi cadourile de Moș Nicolae pe data de 6 decembrie.


Mai multe detalii găsiți pe site-ul plazaromania.ro și pe pagina de Facebook Plaza România. Mia’s Children este o organizaţie non-profit,  licențiată și acreditată în România, la baza căreia stă un vis: visul de a salva copiii și tinerii din Bucureşti și din zonele limitrofe, care au resurse limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați.


Plaza România se implică frecvent în proiecte care sprijină dezvoltarea copiilor români.

Pe 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, a fost lansată campania de colectare de cărți pentru copiii din familii defavorizate, “O carte de la tine, un viitor pentru ei”, în colaborare cu Salvați Copiii. Până pe 1 iunie, de Ziua Copilului, au fost strânse peste 3.000 de cărți. De asemenea, în septembrie 2018, la Plaza România a fost organizată o campanie de colectare de rechizite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod