Kuma – produse de design contemporane fabricate în România

Lumea design-ului interior este una fascinantă, în care formele şi texturile generează noi trenduri, adaptate esteticului contemporan. Rolul unei companii din domeniul designului este nu doar acela de a livra produse de calitate, dar şi de a inova, educa şi lansa trenduri adaptate nevoilor actuale ale consumatorilor. Kuma România este una dintre companiile care investesc în crearea de colecţii contemporane, a căror valoare este dată de versatilitate, soluţii personalizate şi calitatea materialelor utilizate.

Obiecte de design fără compromisuri fabricate în Romania.

Dinamica şi nevoile consumatorilor, atât din zona privată cât şi din cea publică, sunt elemente de care trebuie să se ţină cont în permanenţă, la proiectarea unor colecţii adaptate unor spaţii şi cerinţe dintre cele mai diverse. Având în vedere că în România există un potenţial semnificativ în ceea ce priveşte comercializarea produselor care respectă cele mai înalte standarde de calitate, Kuma produce local, lavoare, căzi de baie, blaturi pentru bucătărie cu chiuvetă turnată continuu, cu ajutorul unor tehnologii inovatoare şi manoperă 100% românească, designul find de inspiraţie scandinavă.

Fabricarea în România şi caracterul inovator al produselor reprezintă caracteristici ale produselor Kuma, care au construit o poveste de succes în domeniul conceptelor pentru baie.

Termenul de „concept” a fost introdus de Kuma pe piaţa românească din anul 2000. Conceptul defineşte mai mult decât un obiect, defineşte, mai ales, o stare. De bine, de confort. Kuma a reuşit să inoveze în România şi să rafineze simţul estetic al clienţilor săi prin noutăţile pe care le-a propus de-a lungul timpului, precum cromatica inovatoare, mobilierul custom-made sau conceptul de design adaptat cerinţelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod