KUMA - partener de încredere pentru piața proiectelor din România

Lavoarul KUMA reprezintă piesa de rezistență în spațiilor publice, aducând design-ul Nordic, minimalist, în proiectele din România. Un element de design creat în România cu tehnologie nordică, dar și cu mentalitatea nordică în ceea ce privește procesul de ofertare, fabricație și servicii post vanzare.

Lavoarul este cel mai important element al unei băi de utilitate publică, asupra acestuia fiind focalizată întreaga atenție. Un context în care forma și funcția se întâlnesc într-un produs esențial, care ne poate bucura zi de zi. Aceasta este filozofia cu care sunt proiectate lavoarele KUMA.

Conceptele pentru baie KUMA sunt o prezență iconică, care se remarcă prin volumele conținute și grosimile subtile care le conferă caracteristici practice și funcționale.

O micro-arhitectură cu particularități ce subliniază caracterul exclusivității și al inovației. Formele și volume moderne sunt combinate pentru un concept final nu doar atrăgător din punct de vedere estetic, ci și extrem de practic, pentru a îndeplini o serie de cerinţe variate şi foarte exigente, baia fiind o carte de vizită a spațiilor publice.

Conceptele KUMA au o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă o baie de utilitate publică, un stil de design actual, foarte apreciat. Simțul practic și ușurința în utilizare, aici incluzând și întreținerea, sunt esențiale pentru conceptele de băi publice.

Igiena este și ea esențială, cu atât mai mult când este vorba despre o clinică sau o școală. De aceea, unul dintre atuurile KUMA  este acela că lavoarul și blatul sunt turnate în suprafață continuă prevenind acumularea de murdărie și facilitând curățarea. Deasemenea, KUMA are posibilitatea de a turna continuu 2 sau mai multe boluri pe același blat, aspect esențial în spațiile publice.

Pe piața românească, majoritatea produselor KUMA sunt destinate proiectelor de amenajări (70%), iar 30% sunt destinate retail-ului. Printre principalele proiecte care au ales brand-ul KUMA în România se numără lanțuri hoteliere de 4 și 5 stele (Continental, Novotel, Ibis, Ramada, Golden Tulip, Park Inn, Hilton), mall-uri (Băneasa Shopping Center, Sun Plaza, City Park, Promenada, Carrefour), complexe rezidențiale și de birouri (Willbrook-Glass House, Uppground Town, Floreasca Park, Globalworth-Bucharest One, The Bridge, Blue Rose, Renault), stadioane (CFR Cluj, Arena Națională), terminalul nou din cadrul Aeroportului Otopeni etc.

La nivel de grup, KUMA a luat decizia strategică pentru piața proiectelor, de a fi proactivă în crearea preferinței pentru produsele KUMA la toate nivelurile lanțului valoric.

Acest lucru se materializează prin dialogul direct cu firmele de arhitectură, prin participarea la târguri și evenimente de profil și prin parteneriate cu distribuitorii care nu permit oferirea unor produse similare, de calitate inferioară. Pentru toți cei care își doresc un design diferit, un concept personalizat, KUMA este partenerul ideal care se  asigură că toate visele și ideile de amenajare vor fi transformate în realitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod