Krups Latt'Espress, fericire într-o ceașcă de cafea

Se spune că prima ceașcă de cafea rămâne mereu prima dragoste, indiferent dacă a fost un espresso scurt, un cappuccino sau latte, dacă ai băut-o într-o cafenea uitată din Lisabona, lângă o librărie colorată, sau în mansarda casei bunicii citind o carte de aventuri. Happiness is just a cup of good coffee. Cafegiii spun că prepararea cafelei ideale este, uneori, mai complicată decât construirea unei rachete, tocmai de aceea când ne apucăm de pregătiri, avem nevoie de un profesionist în tainele perfecțiunii - Krups Latt'Espress - espressor-ul automat ce creează vise aromate.


Cu o putere de 1450W, Krups Latt’Espress este dotat cu sistemul inovator One-Touch-Cappucino. Imaginează-ți un cappuccino pregătit precum cel de un barista, printr-o singură atingere, folosind doar ingrediente fresh ce îi vor da o aromă de neuitat băuturii tale. Bucură-te de un espresso savuros sau de un cappucino cremos în fiecare zi, acasă. Datorită sistemului de tasare Krups, espressorul automat Latt'Espress te invită să te bucuri de o experiență multi-senzorială intensă, o combinație perfect balansată de arome, între gustul dulce, acidulat și amar.


Party-uri, sieste întregi de citit cărți bune sau seri alături de prieteni, toate se potrivesc cu gustul adevărat al unor băuturi savuroase servite cu drag. Ție nu îți rămâne decât să alegi preparatul dorit cu ajutorul ecranului LCD intuitiv, în timp ce sistemul patentat Krups Compact Thermoblock captează adevăratul gust al cafelei încă de la prima ceașcă. Așadar: espresso, cafea, cafea lungă, cappuccino cremos sau caffe latte?

Datorită design-ului său compact și ergonomic Krups Latt'Espress este ușor de integrat în orice încăpere, ocupând foarte puțin spațiu, oferindu-i un plus de eleganţă.
Și dacă încă nu te-ai convins cu adevărat, încearcă să prepari chiar tu o rețetă pentru cafea vieneză. Ai nevoie de 50 ml de espresso, 50 ml de frișcă și o linguriță de praf de cacao amară. Se adaugă espresso-ul într-o ceașcă preîncălzită, apoi frișca, iar la final se presară cacaua.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod