Kronenbourg 1664 Blanc este partener al TIFF și promite să ofere cinefililor eleganța și gustul Franței.

Cu ocazia celei de-a 18-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care se va desfășura în perioada 31 mai – 9 iunie 2019 în Cluj-Napoca, Kronenbourg 1664 Blanc devine partener al festivalului promițând momente de neuitat pentru cinefilii participanți.
„Suntem onorați să fim parteneri ai festivalului TIFF care se află anul acesta la aniversarea majoratului. Kronenbourg 1664 Blanc vine să completeze experiența inedită a festivalului și să condimenteze seria de evenimente și proiecții de film impresionante cu momente speciale și surprize pentru a ne bucura de stilul de viață franțuzesc cu „joie de vivre”, a declarat Paul Markovits, Vice Președinte de Marketing.
 
Cinematografia, gastronomia și artele vizuale franceze îmbogățesc programul celei de-a 18-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania. În cadrul Focus Franța, publicul va urmări în premieră în România o serie de producții noi dintre cele mai diverse, semnate de regizori aflați în plină ascensiune.
 
În cadrul programului din acest an, Kronenbourg 1664 Blanc a pregătit o serie de surprize și petreceri care să suplimenteze energia și buna dispoziție inspirate de proiecții.
 
Programul celei de-a 18-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania include, și în acest an, peste 200 de titluri venite din întreaga lume. Printre cele mai recente opere confirmate se numără laureați de vârf ai marilor festivaluri internaționale, noile filme ale unor cineaști prezenți la edițiile anterioare ale TIFF-ului și filme semnate de regizori consacrați.
 
Kronenbourg 1664 Blanc este o bere din grâu, proaspătă și fructată, dominată de arome de citrice și coriandru, produsă din “caviarul hameiului”, Strisselspalt, un tip de hamei unic, exclusiv în Franța, precum și din culturi speciale de drojdie și malț atent selecționate. Această bere ilustrează eleganța și gustul Franței și este produsă încă din anul 1664, fiind un simbol puternic al stilului de viață rafinat, surprinzând în același timp, modernitate, emoție, prospețime, bun gust.
 
Kronenbourg 1664 Blanc este o bere premium cu tradiție, sortiment pe care îl  găsim în România din aprilie 2017, în gamă de beri speciale Timeless Collection adusă în atenția consumatorilor de UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD.  Selecția de beri internaționale din această gamă oferă o paletă diversificată de tipuri și arome pentru orice preferință, punând în valoare fiecare sortiment: Grimbergen Blanche – o bere belgiană autentică, de culoare albă, din categoria „Abbey”, Grimbergen Ambrée – o bere de abație, din categoria „Amber Ale”, Kronenbourg 1664 Blanc – o bere din grâu, proaspătă și fructată, dominată de arome de citrice și coriandru, Guinness – o bere de referință din categoria „Stout”, produsă în peste 50 de tări, Angelo Poretti 4– o bere „Lager” de fermentație joasă, produsă din patru soiuri de hamei, Angelo Poretti 5– o bere „Bock” cu cinci varietăți de hamei și Angelo Poretti 6 este o bere „Bock” de culoare roșie, cu șase soiuri de hamei.  
 

URBB, unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piață locală, oferă consumatorilor produse de cea mai inaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și superpremium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby și Granini pe piață băuturilor răcoritoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod