Kludi Scope – noua ediţie compactă pentru bucătării

Producătorul de baterii Kludi dovedeşte contrariul o dată cu noua gamă KLUDI SCOPE, dovedind că cele mai noi tendinţe pot fi aplicate cu succes şi în bucătăriile compacte.
Producătorul de baterii Kludi dovedeşte contrariul o dată cu noua gamă KLUDI SCOPE, dovedind că cele mai noi tendinţe pot fi aplicate cu succes şi în bucătăriile compacte. Când au creat această nouă colecţie de baterii de bucătărie, designerii producătorului din Sauerland au folosit aceeaşi formulă: în fiecare parte componentă se regăseşte de această dată forma cilindrică, chiar şi în designul minimalist al mânerului tip „stick”.
KLUDI SCOPE este, aşadar, o baterie cu un design precis, modern, care se integrează armonios în orice decor.


Gândită special pentru bucătăriile compacte – designul care economiseşte spaţiu imprimă eleganţă chiar şi celei mai mici chiuvete. Gura de scurgere extractibilă face ca umplerea oalelor şi a altor recipienţi voluminoşi să fie mult mai uşoară, iar curăţarea chiuvetei mult mai practică.
Cartuşul ceramic, uşor manevrabil, cu dispozitiv de siguranţă pentru apă fierbinte permite o reglare precisă a temperaturii.

Vestea bună pentru cei care au bucătării mari şi sunt atraşi de simplitatea acestui design contemporan este că există şi o versiune XL a acestei baterii. Sora cea mare a micului KLUDI SCOPE oferă o mai mare libertate de mişcare, fiind plasată pe un soclu care o înalţă - bateria ideală pentru chiuvete mari.
Gama de baterii pentru bucătărie KLUDI SCOPE conţine baterie monocomandă cu gură de scurgere pivotantă, baterie monocomandă pentru rezervor de apă nepresurizat, baterie monocomandă cu gură de scurgere extractabilă, baterie monocomandă pentru montarea sub fereastră, baterie monocomanda  XL cu gură de scurgere pivotantă. Pret neprecizat. Produsul poate fi achizitionat din magazinele de specialitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod