Kinga Sebestyen riscă să rămână fără voce și vedere. Drama neștiută a instructoarei Kangoo Jumps!

Kinga Sebestyen, cea care a făcut faimos fenomenul Kangoo Jumps în Europa, are un corp perfect, se poate lăuda cu analize medicale ideale, grație sportului și stilului alimentar sănătos, și, cu toate acestea, a ajuns să se confrunte cu o problemă de sănătate aparent superficială, dar care, netratată, poate duce la complicații serioase.
Renumita antrenoare de Kangoo Jumps s-a dedicat atât de mult domeniului pe care l-a propulsat în zeci de țări străine, încât are acum de suportat consecințe.

Pentru că la evenimentele de Kangoo Jumps susținute aproape zilnic strigă cu putere pentru a acoperi muzica coregrafiei și a fi auzită de public, corzile sale vocale au deja de suferit. Acest fapt, îmbinat cu nopțile nedormite și oboseala acumulată din pricina drumurilor dese în țară și peste hotare, au cauzat o inflamație severă a corzilor vocale care, netratată, va duce, spun specialiștii, la complicații îngrozitoare, existând riscul să rămână fără auz sau vedere.

"De ani de zile analizele ies perfecte, pentru că mă ajută Kangoo Jumps și stilul alimentar sănătos. Așa se întâmplă în cazul celor care fac acest sport. În cazul meu, însă, a apărut o problemă din pricina faptului că îmi solicit vocea prea mult la ore, unde strig tare ca să fiu auzită de public peste muzica de coregrafie. Fac asta de peste 10 ani, aproape zilnic, astfel că, medicii au descoperit probleme serioase ale corzilor vocale. M-am sacrificat și mă sacrific în continuare pentru ca acest domeniu pe care îl iubesc, am evenimente în toată țara și în Europa, călătoresc mult, nu dorm nopțile cum ar trebui. Mă implic foarte mult, rezultatele profesionale sunt foarte bune, însă cu riscul sănătății mele. Medicii mi-au spus că, dacă nu țin pauză vocală măcar 5 ore pe zi, în următoarele șase luni, risc să agravez problema corzilor vocale și să se extindă la urechi sau ochi și pot rămâne fără vedere sau auz. Nu îmi mai acceptă nicio scuză. Sunt invitată să țin evenimente Kangoo Jumps peste tot, vor ca eu să fiu prezentă acolo, aproape zilnic. Când nu voi putea merge eu, voi delega alți  instructori acreditați. Măcar în aceste șase luni în care să pot ține pauza vocală. Este singura problemă de sănătate cu care mă confrunt de peste 15 ani de cand fac acest sport. Și, ironic, nu are nicio legătură cu sportul în sine, ci cu faptul că mi-am forțat peste măsură vocea. Îmi doresc ca toți cei care mă invită să țin evenimente Kangoo Jumps în perioada următoare să mă înțeleagă că vor fi cazuri în care nu voi putea merge eu, în persoană, ci voi delega, pentru a putea ține pauza vocală recomandată de medici", declară Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete Kangoo Jumps și ghete Rebound, și lansează noi generații de instructori de Kangoo Jumps acreditați. Antrenoarea a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning, ce se desfășoară în multe săli de sport din țară (www.kangooclub.ro).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod