Kinga Sebestyen a donat 10.000 de euro, alături de pasionații de Kangoo Jumps, pentru copiii bolnavi de cancer

Kinga Sebestyena organizat, alături de comunitatea Kangoo Jumps, un eveniment caritabil impresionant în ajutorul copiilor bolnavi de cancer.
A fost vorba de a zecea ediție a Kangoo Jumps pentru Viață, evenimentul la care participă instructori și presenteri Kangoo Jumps din întreaga lume, precum și cei pasionați de acest sport.

Aceștia au donat taxa de participare, dar și sume complementare, strângându-se în total peste 10.000 de euro. Fondurile colectate vor contribui la susținerea ședințelor de fiziokinetoterapie din cadrul Centrului Steluțelor, centru înființat de Asociația M.A.M.E., unde, anual, aproximativ 150 de copii cu afecțiuni grave beneficiază gratuit de recuperare psiho-socio-medicală.

În cadrul evenimentului aniversar Kangoo Jumps pentru Viață, organizat la Dumbrăvița, peste 1000 de persoane au luat parte la sesiuni memorabile de Kangoo Jumps, și nu numai: clase de aerobic (în special Kangoo Jumps) alături de presenteri naționali și internaționali: Kinga Sebestyén – persoana care a adus Kangoo Jumps în România, Trainer și Mentor a sutelor de instructori din țară și din străinătate- , Ildikó Marica – Trainer și Prezenter Kangoo Jumps, a licențiat sute de instructori în țară și în străintătate, Ciprian Căvăjdan – Prezenter Kangoo Jumps și Prezenter Aerobic, câștigător al concursului New Face of Fitness 2018, Pintea Cristina – Presenter Kangoo Jumps-, Marta Silvia – Presenter Kangoo Jumps- , Lőrincz Ernő – Instructor Kangoo Jumps și instructor la Box Team Hungary.

Au făcut sport, alături de ei, oameni cu vârsta cuprinsă între 7 și 80 de ani.

“Kangoo Jumps este sportul ce poate fi urmat la orice vârstă.
Copiii și adolescenții pot crește armonios și sănătos. În a doua parte a vieții este nevoie să avem mușchii puternici pentru că aceștia susțin oasele și coloana vertebrală. Devii sănătos și capeți mai multă încredere în tine odată ce observi cât de frumos se modelează corpul. Intensifici metabolismul, care, altfel, ar deveni din ce în ce mai lent, și îți poți permite să nu mai ții diete drastice ca să arăți bine. Pur și simplu, mănânci normal, echilibrat, te bucuri de viață și ajungi la un echilibru pentru că faci sport. Ține cont că, într-o sesiune de Kangoo Jumps arzi chiar și 1000 de calorii. Multe femei au descoperit acest sport după vârsta de 35-40 de ani. Schimbarea în bine poate veni la orice vârstă”, declară Kinga Sebestyen.

În cadrul evenimentului din 16 martie s-au susținut clase de aerobic , zumba, box, dance aerobics, pulseroll , streching , pilates  și diferite programe pe ghete Kangoo Jumps de către prezenteri naționali și internaționali.

“Mulțumim domnului primar Victor Malac și domnului viceprimar Miklos Arpad din Comuna Dumbrăvița, județul Timiș, deoarece au pus, pro bono, la dispoziția noastră logistica necesară pentru buna desfășurare a evenimentului, contribuind astfel la succesul acestei ediții!

Mulțumim echipei Kangoo Club România pentru parteneriatul de lungă durată și instructorilor, din toată țara, care au anunțat că vor continua, pe tot parcursul lunii martie, să organizeze sesiuni de Kangoo Jumps cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii beneficiari ai Asociației M.A.M.E.! Mulțumim Kinga Sebestyén pentru dăruirea, implicarea necondiționată și sprijinul acordat de-a lungul celor 10 ani de colaborare!

Dar, în mod special, dorim să mulțumim tuturor participanților la eveniment care, prin donațiile oferite, au ales să fie alături de copiii grav bolnavi, ajutându-i astfel să se bucure, din nou, de copilărie!”, a declarat Maria Culescu, Președinte Fondator Asociație M.A.M.E.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod