kika România lansează colecția Quattro Mobili

Retailerul kika își extinde, atât în România cât și în magazinele din Europa Centrală și de Est, linia de mobilier dedicată living-urilor, dining-urilor și dormitoarelor cu un brand nou, premium, din lemn masiv. Quattro Mobili cuprinde 8 sortimente diferite, cu aproximativ 130 de piese de mobilier, de la cel cu aspect antichizat sau rustic, la stilurile colonial ori elegant.

Reîmprospătarea continuă a mobilierului face parte din strategia kika România de atragere a noilor clienți și de creștere a vânzărilor.
Astfel, compania își reînnoiește permanent portofoliul de produse, în acord cu necesitățile reale ale cumpărătorilor. În plus, lansează colecții noi de mobilier în sezoanele toamnă – iarnă, primăvară – vară, aducând mereu un suflu nou în magazin.

Sub sloganul Home for a lifetime programele Quattro Mobili se adresează tinerilor și persoanelor peste 40 de ani, cu venituri medii și peste medie. Colecția este versatilă, corpurile de mobilă putând fi mixate între ele. Astfel, cumpărătorii pot obține rezultate cu totul deosebite în funcție de spațiul disponibil.
Este un concept nou de amenajare, shop in shop.

Mobilierul din colecția Quattro Mobili este de calitate superioară și aduce idei proaspete, calitate și confort în locuința noastră. Fiind inspirată de eleganța locuințelor în stil britanic sau colonial, mobila atrage atenția prin finisajele de excepție. În viitor, compania intenționează să extindă și sortimentul de bucătării cu articole noi, în culori și stiluri surprinzătoare.  

Gama Concerto este fabricată din lemn masiv băiţuit. Este un program elegant, clasic, ce cuprinde o varietate largă de elemente.
Datorită culorii, poate fi uşor combinată cu gamele Castello, Cape Cod şi Toscana. Iluminatul cald al elementelor cu sticlă aduce un plus de eleganţă.

Programul Cape Cod este fabricat din lemn masiv de salcâm. Aspectul este unul antichizat de culoare maro roşcat. Această gamă este deosebită datorită sertarelor reversibile, având o latură din lemn masiv şi cealaltă din ratan. Această gamă poate fi combinată cu elemente ale gamelor Toscana şi Castello.

Mobilierul din gama Castello este fabricat din lemn masiv de salcâm, într-o nuanţă de maro roşcat, în stil colonial.
Gama conţine atât elemente de living cât şi de dining şi dormitor. Datorită aspectului său cu linii clare şi finisaje de calitate, se potriveşte perfect tuturor stilurilor, de la modern la clasic. Această gamă poate fi combinată cu elemente ale gamelor Toscana şi Cape Cod.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod