KIDS PLAY&FUN - Teatru muzical, jocuri interactive și workshop dedicat mamei

Duminică, 4 Martie intre orele 10:00-12:30 la Caro Hotel, Sala Ballroom, părinții alaturi de cei mici sunt invitati sa se distreze si sa se relaxeze într-un cadru prietenos și plăcut în cadrul evenimentului KIDS PLAY & FUN.
Programul evenimentului este interesant și interactiv pentru copii: intre orele 10:00-11:00 în foaierul sălii Ballroom copiii se întâlnesc cu personaje de poveste care le dezvăluie jocuri și concursuri interactive și vor lua parte la workshop-ul de artă cu tema “Pentru cea mai frumoasa mamă”; in intervalul 11:00-12:00 vă invităm să vedem împreună că “La școală este ca-n povești”, să aplaudăm și să cântăm alături de Trupa PAM PAM.

Sala de spectacol va deveni o sală de clasă unde împreună cu micii spectatori vom construi o poveste despre Împărăția Învățăturii; pe acorduri muzicale, cei trei prieteni Pia, Kito și Vio îl vor învăța pe Împăratul Lenevilă cifrele și literele alfabetului, zilele săptămânii, anotimpurile.
Copiii vor face fotografii cu actorii și vor primi autografe, zâmbete și voie bună din partea actorilor Pia, Kito și Vio.

In cadrul evenimentului va avea loc si o tombola cu cele mai frumoase premii pentru copii. Alocarea locurilor se face în ordinea sosirii în sală. Eveniment cu o durată de 2 ore și jumătate, recomandat copiilor cu vârste între 2-10 ani. Tarif unic: 39 RON/ persoană  (adult sau copil). Fiecare copil si parinte vor primi cadouri din partea organizatorului. Un eveniment organizat de Casa Veselă Events. 

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.  Locație: Hotel Caro, sala Ballroom, B-dul Barbu Vacarescu, nr 164A, sector 2,  București; http://www.hotelcaro.ro/ 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod