Kaufland România își prezintă programul de la NEVERSEA: experiențe inedite, acces rapid și promoții cu bilete gratuite în magazine

Astăzi, cu ocazia începerii celui mai mare festival de la malul mării, NEVERSEA, Kaufland anunță experiențele inedite pe care le-a pregătit pentru iubitorii de distracție. Printre acestea se numără: activări multisenzoriale, irisul gigant din care poți privi festivalul ca printr-un caleidoscop, cu poze 360°, barca pe mare de unde poți vedea concertele, zone pentru poze panoramice, scenă dedicată și bar la înălțime, zone de sport, cu panouri de escaladă și adrenalină, stand de coafare a părului și body refresh cu produse cosmetice marcă proprie, dar și spații de relaxare eco-friendly, zone de sustenabilitate, grădina solară și infrastructură de reciclare.

Joi, 4 iulie, clienții magazinelor Kaufland din Constanța de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 21 și de pe Strada Aurel Vlaicu, nr.

218, vor putea primi gratuit câte o brățară cu acces pentru o zi la festivalul Neversea, cu ocazia unei campanii promoționale, dacă vor cumpăra o sticlă de Absolut Vodka la 1 L și o sticlă de Ballentine’s la 1 L din aceste două magazine. Stocul este limitat.

Și elevii care au luat nota 10 la BAC anul acesta vor primi acces gratuit la festival din partea Kaufland, dar și un voucher de 500 de lei pentru consumație. Aflată deja a la cea de-a cincea ediție, Kaufland și organizatorii își propun să susțină performanța în educație și să-i premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat.

Kaufland facilitează intrarea la festival printr-un spațiu numit Fast Lane, unde cei care au deja instalată aplicația Kaufland Card vor avea prioritate, putând evita cozile.

Cei care vor ajunge la zona DayDreaming vor primi din partea Kaufland peste 30.000 de pachete cu premii. De la răsărit la apus, iubitorii de muzică bună și senzații tari vor putea să intre în lumea iSee, un spațiu în care vor vedea întregul festival ca printr-un caleidoscop, în spatele unei lentile uriașe care se va roti ușor.

În zona de Slot Machines, cei care se joacă pot câștiga premii constând în produse de vară, pentru alcătuirea unui kit al festivalierului.Festivalierii vor avea ocazia să privească universul Neversea nu numai de pe uscat, ci chiar de pe o barcă pe mare, daca se înscriu în concursul din aplicația Kaufland Card.

Kaufland a amenajat o scenă care va reflecta non-stop emoția muzicii trăite din plin, într-un ambient la care participă și Crazy Wolf, băutura energizantă marcă proprie, din care se vor prepara cocktailuri speciale.

Participanții la Neversea vor putea să facă un popas la Food Court-ul unde pot savura un meniu special cu coaste sau să se energizeze la barul DayDreaming by Kaufland, unde se vor putea bucura de o băutură rece.  

Cei care au nevoie să își rearanjeze părul sau să își reîmprospăteze look-ul o pot face gratuit la unul dintre cele cinci standuri Bevola, marca proprie de produse de îngrijire Kaufland -  patru amenajate cu stiliști gata să te coafeze, precum și o zonă de refreshing dotată cu șervețele umede, deodorante și alte produse de igienă personală.  

Kaufland a pregătit și zone speciale sustenabile, amenajate împreună cu trei ONG-uri partenere, prin care promovează cauze de responsabilitate socială, în timp ce invită festivalierii la distracție.  In zona Epic Adventure de la Bucurie în mișcare, petrecăreții sunt așteptați cu provocări de echipă, leagănul uriaș sau peretele distractiv de escaladă.
 

EfdeN a creat pentru Kaufland Grădina Solară – o zonă a sustenabilității, alimentată doar de energie solară, în centrul căreia se află un copac care va furniza energie pentru încărcarea telefoanelor sau va oferi încă un prilej de relaxare la umbră. Asociația Act for Tomorrow a creat pentru Kaufland instalații de colectare selectivă a deșeurilor, pentru reciclare, iar participanții la festival care le folosesc sunt răsplătiți cu vederi către cei dragi, trimise prin cutia poștală din festival.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ercin ali pe 5 Iul 2023, 01:57
    Concert

    Buna seara mai este valabil cumpararea băuturi si primirea o brățară gratuită la Neversi ?

    0
    0

  • Ercin ali pe 5 Iul 2023, 01:57
    Concert

    Buna seara mai este valabil cumpararea băuturi si primirea o brățară gratuită la Neversi ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod