Karpatia Horse Show - pasiunea pentru echitaţie continuă

Povestea continuă. Pasiunea pentru cai, eleganța, rafinamentul, competiţia, adrenalina trăită la cote maxime, dragostea pentru animale, iubirea pentru natură şi istoria îşi dau întâlnire, în această toamnă, pe Domeniul Cantacuzino de la Floreşti – Prahova. Ediţia din 2017 a Karpatia Horse Show îi reunește pe toţi cei pasionati de echitaţie, dar şi pe cei care-şi doresc să petreacă timp de calitate și să trăiască experiențe memorabile, în cel mai autentic mod cu putință, în mijlocul naturii. Într-un loc desoebit, construita de una dintre cele mai vechi familii româneşti, pe domeniul Cantacuzino de la Floresti, printre alei de castani şi ruine fermecătoare, prima lună de toamnă se încheie perfect.
 
Între 29 septembrie şi 1 octombrie, Karpatia Horse Show aduce sub aceeaşi umbrelă competitori din întreaga lume, campioni în echitaţie şi un public pasionat.
Ediţia 2017 a Karpatia Horse Show îşi propune să reunească elementele de show şi recreere conturate în ediţia precedentă  și sa le ducă la urmatorul nivel. Pentru publicul care va ajunge pe domeniul de la Floreşti organizatorii au pregătit activităţi speciale. De la life style la prezentări de cai eleganţi, ogari şi maşini de epocă, de la drive test cu maşini de teren şi de lux până la accesul într-o zonă comercială variată cu creatori de frumos şi creatori de gust, Karpatia Horse Show înseamnă experiența unică  a acestei toamne.

Special pentru familiile cu copii, în acest an, pe domeniul Cantacuzino, vor fi amenajate parcuri de aventură, care le vor permite celor mici să se distreze pe cinste.  Zonele de agrement inspirate de parcul şi pădurea de pe cele 130 de hectare de domeniu fac din competiţia ecvestră un superlativ al evenimentelor de weekend outdoor pentru toţi membri familiei.
Am dorit să dăm un semnal clar că echitaţia nu este doar un sport ci un mod de viaţă. Am dorit că orice iubitor de natură şi de frumos să îşi găsească locul în acest eveniment, fie că este sau nu pasionat de cai. Mulţumim celor 8000 de adulţi şi 3000 de copii care au fost alături de noi la ediţia din 2016. În acest an ne-am upgradat. Oferim un mix de activitati, un weekend de povestit, in mijlocul naturii. Suntem convinși că cele 3 zile de competiție vor rămâne în inimile celor care ne vor trece pragul”, spune Mihnea Vîrgolici, director al evenimentului.

Pe lângă latura sa de agrement, Karpatia Horse Show înseamnă, mai ales, o competitie sportivă acerbă. Zeci de sportivi din întreagă lume vin la Floreşti să ia parte la concurs.  În acest an show-ul ecvestru aduce în prim plan un Campionat Balcanic de Atelaje, discipina la care România este în top 10 mondial.
Gabor Fintha, unul dintre cei mai faimoşi şi respectaţi designeri de obstacole de atelaje din lume, a construit pe domeniul Cantacuzino un parcurs la un nivel tehnic foarte ridicat pentru demonstrații de măiestrie.

Probele de Concurs Complet vor fi prezente şi de dată această cu obstacole impresionante, cu cai ce sar şi galopează prin apă sau sar buşteni şi mese supradimensionate aranjate cu mare pricepere de designerul irlandez Peter Fell şi decorate de o echipă de peisagişti de top. Toamna lui 2017 pe domeniul Cantacuzinilor de la Floreşti aduce momentele unice de life style, o paradă nobiliară a palariilor, dar și doamne acompaniate de ogari eleganţi. Accesul turiştilor pe Domeniul Cantacuzino Floreşti se face cu uşurinţă. Acesta este situat în apropierea staţiunilor turistice din Prahova, la doar o ora de Bucureşti sau Braşov.  Vineri, 30 septembrie, accesul este gratuit, iar în zilele de 1 şi 2  octombrie, accesul se face pe baza biletului sau abonamentului.
Copiii sub 10 ani au acces gratuit dacă sunt însoţiţi de un adult. Fiecare dintre cele trei zile de concurs va începe la orele 10:00 şi se va încheia în jurul orelor 18:00.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod