JYSK dă startul petrecerilor în aer liber cu noua colecție de mobilier de grădină

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, a lansat săptămâna trecută o nouă colecție de mobilier pentru exterior, în același stil minimalist specific, cu piese simple, dar de calitate, care conferă tot confortul pentru seri le lungi de vară.

Atmosfera scandinavă a reunit peste 100 de jurnaliști, bloggeri, influențatori și parteneri la garden party-ul JYSK. Grădina Atelierului Florens s-a transformat într-un spațiu special, mobilat cu noile piese JYSK din colecția de mobilier și accesorii de gradină, iar invitații s-au putut relaxa și socializa. În ținute chic florale Anca Serea, Cătălina Grama, Tily Niculae, Ioana Ginghină, Livia Graur, Gianina Corondan, Camelia Bălțoi, Simona Țăranu, Eli Roman, Andra Miron, Kinga Varga, Alexia Talavutis, Andreea Perju, Maria Radu, Olivia Nită, Iulia Verdeș și restul invitațiilor s-au bucurat de energia locului și au testat piesele de mobilier JYSK.

Anul acesta, pe lângă piesele clasice de mobilier care există de ani buni în gama retailerului, JYSK a inclus câteva modele inedite care transformă orice spațiu exterior în acel loc colțișor minunat unde abia aștepți să petreci timp cu familia și prietenii.

Noua colecție include atât un set modular (BASTRUP), cu design minimalist și versatil, care poate fi configurat în funcție de spațiul disponibil sau numărul de invitați, cât și mobilier creat special pentru casa de vacanță, în stil rustic și confortabil (FALKENBERG).

Cei care preferă modernul vor găsi setul de terasă RADSTED, cu linii simple și curate, cu un cadru subțire,  realizat din aluminiu, și perne luxoase din textiline, cărora le pot asorta o masă de terasă în stil contemporan precum OTTA sau RAMTEN. Iar iubitorii de exotic pot alege mobilierul ULFBOR, care include două fotolii, canapea de trei locuri și o masă de grădină de dimensiuni generoase.

Vedeta colecțiilor de exterior din anii trecuți, setul VEBBESTRUP, se regăsește și în noul catalog, iar acum este disponibilă nu numai varianta în culoarea natur, ci și pe negru.

Considerat piesa de rezistență a gamei pentru grădină, acest mobilier este elegant, modern, cu tonuri rustice și poate fi accesorizat în funcție de spațiul disponibil.

“Noua colecție de mobilier de grădină JYSK pune accent pe crearea acelui colțișor care aduce hygge în familie – acea stare de bine, de relaxare și fericire tipic daneză. Nordicii adoră să se distreze în natură cu familia sau prietenii și iubesc confortul în spațiul exterior casei. Piesele din noua colecție sunt create special pentru a-i ajuta pe clienți să redescopere bucuriile simple, cum ar fi o seară cu prietenii pe terasă sau o după-amiază pe balcon, citind. Piesele sunt versatile, cu un design minimalist, dar realizate din materiale de calitate și se potrivesc diverselor tipuri de spații exterioare, permițând fiecăruia să aranjeze terasa sau balconul exact așa cum își dorește”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Colețcia JYSK  este realizată din materiale foarte rezistente, care nu au nevoie de o îngrijire specială, cum ar fi oțelul și poliratanul împletit manual, dar și din materiale elegante ca sticla.

Piesele includ perne confortabile, cu huse din poliester țesut, iar mesele au blat din lemn artificial rezistent, iar accesori creează ca lămpile solare, hamacele, leagănele și întreaga gamă de dinning de exterior creează o atmosferă hygge.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod