JOHNSON’S® Baby lansează în România un ebook despre igiena și îngrijirea copiilor cu vârsta de la 0 la 3 ani

Primele clipe din viața unui nou-născut sunt momente de descoperire, extrem de importante atât pentru cel mic, cât și pentru părinți.
Venirea pe lume a copilului aduce cu sine o responsabilitate foarte mare pentru adulți, iar pentru o dezvoltare armonioasă, cel mic are nevoie de o îngrijire și o igienă corespunzătoare, care trebuie realizate ținând cont de sfaturi avizate.

JOHNSON'S®Baby, brandul cu peste 120 de ani de experiență în realizarea produselor de îngrijire a bebelușilor, în colaborare cu Dr. Valeria Herdea, Medic primar medicină de familie-profil pediatrie și Președintele AREPMF, lansează ebook-ul „Părinte la început de drum. Primii pași în îngrijirea copilului”. Tematica principală a cărții electronice este îngrijirea copilului mic, de la 0 la 3 ani, iar ebook-ul cuprinde răspunsuri oferite de Dna Dr.
Herdea la cele mai frecvente întrebări ale părinților.

Părinții pot afla, într-un limbaj ușor accesibil, o mulțime de informații despre cele mai importante momente din viața unui bebeluș. De la prima baie, la masajul bebelușului, de la pregătirea corectă pentru un somn odihnitor și până la pregătirile pentru plimbările în parc sau vacanțe, ebook-ul lansat de JOHNSON'S®Baby reprezintă o sursă sigură, de unde părinții se pot informa în legătură cu fiecare dintre aceste subiecte. Ebook-ul poate fi citit atât de pe desktop, cât și de pe mobil și poate fi descărcat gratuit, accesând acest  link.

„Nașterea unui copil este un dar pe care viața ni-l face, iar misiunea de a fi părinte este pe cât de frumoasă, pe atât de provocatoare.
Noua ființă vine pe lume având nevoie de grijă și atenție și cel mai important, de afecțiune. Pe lângă acestea, însă, trebuie ținut cont de câteva reguli de bază în îngrijirea nou-născutului. Fie că vorbim despre prima băiță, de somn sau momentele de relaxare, toate necesită atenția desăvârșită a adulților care îl au în grijă. De aceea, ebook-ul pe care l-am realizat în colaborare cu JOHNSON'S®Baby oferă informațiile de care orice proaspăt părinte are nevoie pentru a putea oferi o îngrijire corespunzătoare copilului în primii ani de viață.”, a explicat Dr. Valeria Herdea, coordonator medical al ebook-ului „Părinte la început de drum.
Primii pași în îngrijirea copilului” și Președintele Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF).

Îngrijirea copilului din cap până-n picioare

De peste 120 de ani, JOHNSON'S® Baby studiază bebelușii și dezvoltă produse de îngrijire de cea mai bună calitate, care contribuie la o creștere armonioasă a copilului. Având la bază știința simțurilor, produsele JOHNSON'S® Baby, testate clinic, oferă experiențe complete atât copiilor, cât și părinților, prin formulele ușoare, care protejează pielea sensibilă a bebelușilor și aromele plăcute, care transformă clipele petrecute împreună în adevărate experiențe senzoriale.
 

Realizate pentru a oferi protecție din cap până-n picioare, produsele JOHNSON'S® Baby din gama Top-To-Toe ajută rutina zilnică de îngrijire a bebelușului.
Bazate pe ingrediente speciale, îmbogățite cu formula FĂRĂ LACRIMI®, toate produsele din această gamă asigură o rutină de îngrijire completă pentru copii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod