JELLYVIT: Doza necesară de acizi grași OMEGA 3 și vitamina D3 pentru dezvoltarea copilului tău

Pentru creșterea și dezvoltarea optimă a copilului, din alimentația acestuia nu trebuie să lipsească acizii grași Omega 3, cel mai important fiind DHA. Acesta este unul dintre cei mai valoroși acizi grași pentru organismul copilului deoarece contribuie la funcționarea normală a creierului. Doza optimă de acizi grași OMEGA 3 și vitamina D3 pentru dezvoltarea armonioasă a copilului se regăsește în jeleurile delicioase cu gust de portocală JELLYVIT din gama Infant UNO.

În primii ani din viață, creierul unui copil își triplează dimensiunea.

Pentru ca acesta să se dezvolte și să funcționeze corect, este necesar ca din alimentația copilului să nu lipsească acidul gras DHA și vitamina D3. Conform studiilor, creierul unui copil este compus din 60% masă uscată (formată din grăsimi) și 40% apă. În acest sens, acizii grași sunt importanți pentru dezvoltarea și funcționarea normală a creierului, deoarece ei sunt cei care asigură sănătatea mentală, formează și hrănesc creierul.

Spre deosebire de alte suplimente alimentare pe baza de Omega 3, JELLYVIT este ușor și plăcut de administrat, deoarece are aromă de portocală și nu are deloc gust de pește.

Mai mult decât atât, JELLYVIT nu conține zahăr sau arome artificiale. Doza zilnică recomandată este de 1 jeleu și se recomandă copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod