Jay-Z a achiziţionat renumita marcă de şampanie "Armand de Brignac"

Cunoscutul rapper Jay-Z, îndrăgostit de șampania Armand de Brignac, a achiziționat la începutul lunii noiembrie acest brand de la Sovereign Brands, societatea care a lansat si distribuit la nivel global cele 3 cuvée-uri produse de casa “Cattier”.

 Oficial, la 1 noiembrie 2014, prestigiosul brand de şampanie Armand de Brignac a fost vândut de către Sovereign Brands artistului american Jay Z (Sean Corey Carter). Deşi nu au fost făcute publice detalii ale tranzacţiei, Yvonne Lardner - Global Director of Brand Communications &PR al Sovereign Brands - a precizat:

“Suntem onoraţi să anunţăm că Sovereign Brands, companie de vinuri şi băuturi spirtoase, cu sediul în New York, a vândut brandul de şampanie Armand de Brignac unei companii conduse de Shawn "Jay Z" Carter, artistul de renume internaţional.
Din momentul în care Jay-Z a intâlnit prima dată brandul Armand de Brignac, am dezvoltat de-a lungul anilor o relaţie minunată cu el. A devenit interestat să deţină acest brand şi ne-a făcut o ofertă irezistibilă.”

Jay-Z e considerat al 3-lea în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume, cu un venit net estimat la 520 milioane dolari americani, conform revistei Forbes.

Rapper-ul Jay-Z este un fan al şampaniei Armand de Brignac - cunoscută sub numele Ace of Spades - de ani de zile, una dintre sticlele aurii apărând în videoclipul Show Me What You Got, în 2006.
În 2012, un turn de 350 de sticle de Armand de Brignac Champagne a ocupat un loc de cinste la o strângere de fonduri organizată de Jay Z și soţia sa, Beyoncé Knowles, la 40/40 Club din New York City.                  

(Sursa: www.dailymail.co.uk)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod