Învierea naturii – Paște la Sovata

Anul acesta de Paște, alege să te relaxezi în natură! Uită de griji și de aglomerația orașului și petrece câteva zile la un centru de wellness și spa din stațiunea Sovata. Hotelul Danubius Health Spa Resort Bradet**** a pregătit un pachet special pentru această perioadă. Acesta include 3 nopți de cazare în cameră dublă deluxe, mic dejun și cină sub formă de bufet suedez în restaurantul Magnolia și un prânz festiv în ziua de duminică, 8 aprilie.

Turiștii se bucură de acces nelimitat în centrul Spa al hotelului.

Terapiile și serviciile de wellness la de care te poți beneficia includ -bazine cu apă dulce şi sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp alternantă pentru picioare, bazin pentru copii, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună, cameră de relaxare, sală fitness, halate de baie.

Copiii vor avea parte de o atenție specială în zilele de sâmbătă și duminică:  programe de divertisment tematice, ateliere de creație: vânătoarea de ouă, încondeierea ouălor și foto club – Căsuța iepurașului.

Duminică, oaspeții hotelului vor fi întâmpinați cu noi suprize. Un concert susținut de Unikum Band și o piesă de teatru pentru copii.
Prețul pachetului începe de la 1050 lei / persoană; preț pachet în camera single începe de la 1530 lei. Copii beneficiază de reduceri: : de la 0 până la 4 ani gratuitate, de la 4 până la 12 ani 50% reducere din prețul unui adult.
Oferta este valabilă în perioada 6-10 aprilie 2018.

Și hotelul Danubius Health Spa Resort Sovata **** a pregătit un pachet special pentru această perioadă.
Pentru 3 nopți de cazare în camera dublă standard, mic dejun și cină sub formă de bufet suedez, dar și prânzul festiv de Paște prețurile pornesc de la 960 lei de persoană. De asemenea, oaspeții beneficiază de acces neliminatat la terapiile și centrul SPA al hotelului. Copii vor firăsfățați cu programe de divertisment tematice, ateliere de creație și o piesă de teatru! Prețul pachetului în camera single începe de la 1410 lei.

Hotel Făget din Sovata a pregătit o ofertă  de nerefuzat pentru 3 nopți de cazare în camera dublă economy.

Pentru mic dejun și cină sub formă de bufet suedez și prânz festiv de Paște, prețul pachetului începe de la 450 lei de persoană.  În zilele de 7 și 8 aprilie, copii vor avea un program special: vânătoare de ouă, teatru, încondiere de ouă și foto club – Căsuța iepurașului. Prețul pachetului în camera single începe de la 600 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod