Intuiţia, arma ta redutabilă în bucătărie: gateşte simplu, rapid şi uşor cu Tefal Intuition!

Gatesti intuitiv, iti lasi imaginatia la joaca, plimbandu-te printre arome, cutiute cu condimente, borcane si borcanele in cautarea de noi retete si combinatii? Atunci esti bucatarul pentru care a fost conceputa gama Tefal Intuition, eleganta si intuitiva, excelenta pentru gatitul zilnic, cat si pentru „maratonul” culinar la care te invita in fiecare an sarbatorile magice ale iernii.
Forfota, parfum de brad, de cozonac si de sarmale, cadouri impachetate, beteala, masa festiva, oameni dragi. Toate acestea descriu pregatirile pentru sarbatorile magice ale iernii, cea mai frumoasa perioada de peste an, care te poarta de fiecare data catre anii speciali ai copilariei. Astazi, insa, tu te afli la carma organizarii unui eveniment la care oamenii dragi tie se vor gandi, peste ani, cu nostalgie.

In acest an, lasa-te purtat intr-o calatorie a aromelor si preparatelor traditionale de Craciun si Anul Nou cu un ajutor pretios: gama de vase din inox Tefal Intuition.
Sarmalele se vor odihni cuminti intr-o oala incapatoare, gatite la foc mic, pentru ca la final sa isi gaseasca adapost in farfurii alaturi de mamaliguta aburinda, pregatita si ea intr-o cratita din inox polisat ce nu permite niciun fel de „accident nefericit” – poti uita, deci, de arderea sau lipirea mancarurilor, candva o problema care iti dadea meniul de sarbatoare peste cap!

Sosurile aromate, cremele complicate pentru prajituri si torturi, reductia de vin sau de otet balsamic – toate se pregatesc in doi timpi si trei miscari, fara surprize neplacute, in craticioarele gamei Tefal Intuition.
Tot ce ai tu de facut este sa iti folosesti creativitatea si iscusinta in bucatarie pentru a imbina stralucit ingredientele.

Crocant la exterior, savuros si aromat in interior! Datorita suprafetei speciale anti-aderente, alimentele pregatite in tigaia Tefal Intuition obtin o crusta delicioasa, in vreme ce interiorul ramane moale si savuros. Poti adauga cu incredere sosuri, vin, otet, smantana sau apa, nimic nu se va lipi in tigaia cu indicator inovator Thermo-Spot!

Tefal se bucura de o reputatie stralucita in domeniul vaselor pentru gatit, oferindu-ti cele mai bune game de produse dedicate de peste 60 de ani.
Astazi, numele Tefal este asociat cu tigaile in care gatesti fara batai de cap gratie invelisului anti-aderent si al inovatorului Thermo-Spot pentru procesarea termica a alimentelor la temperaturi optime. Tefal este expertul tau in vase pentru gatit care evolueaza in permanenta pentru ca experienta ta in bucatarie sa fie una cu adevarat relaxanta!

Placerea de a gati pentru cei dragi vine din experienta de a folosi vase de calitate. Nu te multumi niciodata cu mai putin: vei intelege de ce calitatea chiar face diferenta bazandu-te pe gama Tefal Intuition la pregatirea bucatelor traditionale de sarbatori!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod