Intră în super-competiția Kendama Play, la Plaza România și poți câștiga o săptămână de training kendama cu C.R.B.L.!

Atenție, Kendamiști! Sâmbătă, 13 mai, Plaza România și Diverta invită jucătorii de kendama să își arate dexteritatea și pasiunea la Kendama Play, competiție ce va avea loc în prezența lui Oase, cel mai bun jucător din țară și C.R.B.L, cel mai faimos susținător al jocului.
Invitatul special al competiției va fi Illin Iliev, recunoscut pentru stilul lui unic de dans și mânuire a kendamei (flow style spacewalk combos).

Concursul va avea loc în incinta mall-ului, la Rotondă (lângă Starbucks), avându-i ca parteneri pe cei de la Kendama Europa și Giftology, furnizor "Kendama Play". Înscrierea este gratuită și se face direct, la fața locului, în intervalul 12:00 – 13:00. Concursul propriu-zis se desfășoară între 13:00 și 18:00, după care urmează festivitatea de premiere.
 

Oase, primul și cel mai bun jucător de kendama din România și în top 20 la nivel mondial, va juriza competiția și le va oferi participanților ponturi pentru trick-uri reușite. Concursul are două categorii – începători și avansați și nu are limită de vârstă.

Participanții care vor demonstra că pot face cele mai tari trick-uri vor câștiga atât jucării kendama ca Kendama Monster sau Kendama Pocket, cât si alte accesorii ce nu trebuie să lipsească din colecția kendamiștilor.


Pe lângă competiția mare, organizatorii împreună cu C.R.B.L. au mai pregătit mini-concursuri pentru toți participanții, precum și demo-uri de îndemânare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod