Întâmpină toamna cu rețete delicioase, de la Arctic

Începe o perioadă în care simți cu adevărat că toamna a sosit. Vremea nu te mai invită ca până acum să te plimbi prin parc și parcă te îndeamnă tot mai mult să-ți găsești activități în casă.
Pentru a te bucura din plin de această perioadă, Arctic vine cu o idee! Mereu spui că nu ai suficient timp să înveți lucruri noi sau să-ți dezvolți anumite abilități, și atunci de ce nu ai profita de luna aceasta ca să începi cu pasiunea ta pentru gătit?

Pentru a da startul, intră pe site-ul arcticpentrutine.ro să îți alegi rețetele care te inspiră, în funcție de preferințele tale. Pentru începutul de toamnă, Arctic îți recomandă Friptura de pui bine rumenită, o rețetă tradițională, condimentată cu cimbru și lămâie.
Rețeta este foarte simplă și ușor de pregătit, aici poți găsi detaliile complete pentru pregătirea acesteia: www.arcticpentrutine.ro/friptura-de-pui-bine-rumenita.

Ca să simți plăcerea gătitului, alege și electrocasnicele potrivite care îți pot facilita munca. Aragazul Arctic UAG5612DTTLX dispune de un cuptor complex, dotat cu opțiuni precum rotisor, grill, timer și aprindere electrică. În plus, pentru siguranță completă, opțiunea Safety Plus îți oferă un sistem ce întrerupe alimentarea cu gaz în cazul în care flacăra se stinge accidental.

Mai mult decât atât, aragazul este din inox, ceea ce îl face potrivit pentru orice tip de bucătărie, integrându-se perfect în bucătăriile moderne sau aducând un aer proaspăt celor clasice.

Întâmpină toamna cu rețete delicioase!

Aragazul Arctic UAG5612DTTLX


PLITA
4 arzătoare gaz
Safety Plus - dispozitiv de siguranță a flăcării
Aprindere electrică
Putere arzătoare: 1 KW, 2 KW, 2 KW, 2,9KW
Capac sticlă

CUPTOR

Alimentare gaz
Dispozitiv de siguranță a flăcării
Grill pe gaz
Rotisor
Timer mecanic
Aprindere electrică
Iluminare

CARACTERISTICI
Culoare: inox
Dimensiuni (lxLxA): 85 x 50 x 60 cm

ACCESORII
Tavă cuptor
Grătar
Sertar inferior pentru vase

Preț: 1.260 lei (TVA inclus)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod