Întâlnire culinară cu Liviu Balint

Luni, 22 februarie, Ad Hoc Bistro a găzduit un show culinar de excepție, oferit de maestrul în bucătărie Liviu Balint. Acest eveniment a punctat „începutul unei frumoase prietenii’’ dintre Podravka, Chef Liviu Balint și More Than Pub.        

Timp de două ore, localul a fost cuprins de cele mai îmbietoare arome, mâncăruri fine și gusturi rafinate, într-o atmosferă animată de multe zâmbete, poze, voie bună și conversații de calitate.  Si pentru că mâncarea are legătură cu prietenia, am adus în același loc jurnaliști și bloggeri pasionați de domeniul culinar, iubitori de mâncăruri fine deschiși experiențelor inovative.

Fie că am fost prezenți în calitate de experți în tainele bucătăriei ori simpli pofticioși, cu toții ne-am bucurat de preparatele gustoase, bine condimentate și bogate în arome. 

Invitații au asistat la o adevărată sărbătoare a gustului, o celebrare a culturii gastronomice și a bucătăriei gourmet. Gustul delicios, unicitatea și aroma fiecărui fel de mâncare au fost date de calitatea deosebită a produselor Vegeta și Eva.       

Creativitatea lui Liviu Balint a adus acel „twist” în bucate, menit să surprindă și să ofere celor prezenți un adevărat răsfăț culinar și o încântare a simțurilor.

Liviu a gătit cu mult suflet și pasiune, ne-a împărtășit secretele sale și a preparat cele mai ingenioase rețete într-o interpretare inedită și o demonstrație de talent și libertate în bucătărie.     

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod