Insula Mallorca - Cea mai „vânată” destinaţie pentru vara anului 2017

Mai mult de 85% dintre românii care au cumpărat vacanțe de la Târgul de Turism desfășurat între 16 și 19 februarie la Romexpo au preferat sejururi pentru la vară în străinătate și doar 15% au ales pachete tailor made de tip city-break sau alte tipuri de vacanţe, reiese din datele Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România. Cele mai căutate au fost sejururile Early Booking pentru destinaţii din Grecia, Turcia sau Spania.

Majoritatea celor care au cumpărat un pachet turistic de la agenție la acest târg au ales vacanțele de vară (sejururi la mare sau circuite), fiind stimulați de reducerile de până la 50% disponibile prin programele de Early Booking, la care s-au adăugat și ofertele speciale oferite de touroperator cu ocazia aniversării a 20 ani de la înfiinţarea Christian Tour.

"Majoritatea românilor alocă cea mai mare parte a bugetului anual de vacanţă, pentru un singur sejur pe an, vara, în vacanța copiilor, orientându-se de cele mai multe ori către destinaţii uşor accesibile sau conectate prin curse charter.
Din acest motiv, continuă să fie alese destinaţii celebre din Grecia, Turcia sau Bulgaria, însă remarcăm un apetit sporit în acest sezon şi pentru destinaţiile din Spania (Mallorca, Tenerife sau Gran Canaria) pe care am organizat curse charter suplimentare.
", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Christian Tour a vândut vacanţe pentru peste 8.000 de turiști la această ediție a Târgului de Turism al României. "Vedetele" ofertelor Christian Tour la Târgul de Turism al României au fost reducerile la pachetele de vară pentru anul 2017, iar în topul celor mai solicitate destinații se află insulele Creta, Corfu sau Thassos, Antalya, dar mai ales destinaţiile din Spania (Malorca, Tenerife şi Gran Canaria).
Acestea au fost destinaţiile căutate şi rezervate mai cu seamă de către familiile cu copii, generând o cheltuială medie de circa 400 euro/persoană.

„Cea mai „vânată” destinaţie a acestui târg de turism a fost Insula Mallorca, pentru care am pregătit reduceri consistente de până la 250 euro/cameră/sejur. Acestea fiind pachetele cele mai vândute şi primele epuizate în fiecare dintre cele 4 zile ale târgului. În mai puţin de 2 ore de la deschiderea târgului în fiecare zi, locurile reduse alocate pe Mallorca au fost sold-out.

Seniorii s-au orientat în special către locaţii din Spania şi Italia, două dintre destinațiile pentru care beneficiază de prețuri speciale, prin programul Senior Voyage.
Însă, cea mai frumoasă surpriză a fost numărul mare de seniori care au optat pentru vacanţele Senior Voyage de Paşte în Bucovina, Băile Tuşnad sau Basarabia, cu tarife ce pornesc de la doar 1190 lei/persoană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod