Inovație în bucătărie cu tehnologia ActiFry de la Tefal

Tefal schimbă modul de preparare a alimentelor cu gama de aparate electrocasnice cu tehnologie inovatoare ActiFry, prin care oricine se poate bucura de un stil de viață sănătos, cu rețete variate și gustoase, gătite cu o cantitate redusă de grăsimi.  

Specialiștii Tefal au colaborat cu cercetători de la universități franceze renumite, precum și cu maeștri bucătari și au creat un aparat pentru gătit cu ajutorul căruia alimentele devin crocante la suprafață și moi la interior, folosind mai puțin de 3% grăsime.

Gama ActiFry include trei tipuri de friteuze: ActiFry Family, cu o capacitate de 1,5 kg, concepută special pentru familii, ActiFry de 1,2 kg și ActiFry 2 în 1, în care se pot găti două preparate în același timp.

Aparatele pentru gătit Tefal ActiFry sunt potrivite pentru cei care doresc să prepare o masă echilibrată din punct de vedere caloric, într-un timp scurt. De la French fries clasici la rețete mai complexe precum somon Taandoori cu sos Raita sau creveți Creole, friteuzele Tefal ActiFry îndeplinesc orice dorință culinară.

Pentru inspirație, bucătarii amatori au la dispoziție o secțiune dedicată de rețete pe site-ul Tefal, precum și aplicația MyActiFry pentru smartphone și tabletă, ce poate fi descărcată gratuit. Pregătirea mesei cu Tefal ActiFry se realizează ușor și curat, fără stropi, fără miros și fără manipulare în timpul preparării. La finalul programului cronometrul inteligent oprește automat aparatul.

Tefal ActiFry are un design modern, cu un capac care se ridică ușor, printr-o simplă apăsare de buton.

Grație învelișului interior antiaderent, cuva poate fi curățată în mașina de spălat vase, alături de capac și paletă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod