INOVAŢIE de la Doncafe & Beko: prima soluţie de făcut cafea în timp ce dormi

Doncafe, Beko şi McCann Bucureşti lansează “Snooze for Coffee”,  prima soluţie care nu doar îţi oferă minute bune de somn în plus dimineaţa, ci face şi cafea între timp.

“Snooze for Coffee” constă într-o maşină de cafea conectată prin Wi-Fi la o aplicaţie de alarmă pe smartphone.  Dimineaţa, când apeşi „Snooze” pe telefonul tău mobil, maşina de cafea primeşte un semnal şi începe automat să prepare cafeaua. Astfel, dormi mai mult, si când ajungi în bucătărie cafeaua ta proaspăt macinată şi preparată te aşteaptă.

Conform studiilor pe consumatori, femeile din România dorm cu 30 de minute mai puţin decât bărbaţii, pentru că ele sunt cele care se trezesc mai devreme pentru a prepara cafeaua şi micul dejul pentru restul familiei.
Astfel, Doncafe şi Beko şi-au propus să se folosească de cele mai noi techologii iar rezultatul a fost o inovaţie în ceea ce priveşte produsele electrocasnice.

Dar cea mai mare inovaţie dintre toate este că “Snooze for Coffee” îţi poate oferi 140 de minute de somn în plus în fiecare săptămână şi un total de 7300 de minute de somn în plus pe an (asta înseamnă 5 zile!).

Implementarea proiectului a fost făcută cu ajutorul Robofun Create (cel mai mare magazin de open-source hardware din România) şi MindTreat Studios (un studio de design care crează şi implementează proiecte inovatoare pe o varietate de platforme).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod