Inovație de la Caroli Foods Group: Salam Semenic extra cu etichetă termosensibilă

Caroli Foods Group introduce o premieră pe piața românească de mezeluri: eticheta cu cadran termosensibil ce indică temperatura optimă de păstrare a produsului (sub 8⁰C). În contextul în care toate produsele alimentare trebuie transportate, depozitate și păstrate la o temperatură optimă, ce este inscripționată pe eticheta fiecărui produs, Caroli Foods introduce o inovație în eticheta salamului Semenic Extra: un cadran termosensibil ce notifică consumatorii asupra faptului că produsul trebuie reintrodus la rece daca acesta este depozitat într-un spațiu în care temperatura depășește 8°C.

Culoarea galbenă a cadranului termosensibil, denumit ”Carolimetru Termic”, reprezintă un semn de atenţionare că produsul trebuie reamplasat la rece la o temperatură sub 8°C.

Cadranul termosensibil este amplasat pe partea frontală a etichetei, într-un mod cât mai vizibil, uşor de remarcat atât în vitrinele magazinelor cât şi acasă.

Momentan, eticheta este disponibilă pe cele 3 sortimente ale Salamului Semenic - Extra cu 90% carne, Picant Extra cu 90% carne și varianta Gastro. Salamul Semenic Extra cu 90% carne este disponibil în ambalaj vidat de 350 grame pentru o servire rapidă şi un gust proaspăt pentru un timp cât mai îndelungat, dar și în varianta Gastro pentru consumatorii care optează pentru acest tip de cumpărare.

Toate produsele Caroli Foods Group sunt transportate, depozitate şi păstrate la o temperatură optimă, inscripţionată pe eticheta fiecărui produs.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod