Inotator din primele luni de viata

Inotul este o optiune de la varste foarte fragede. Baby Spa recomanda inceperea acestei activitati inca din primele luni de viata. Este perioada in care se pot obtine cele mai bune rezultate imediate, dar si pe termen lung.
Pana la varsta de 6 luni se pastreaza reflexele primare, printre care si cel de apnee. Plasarea nou-nascutului in mediul acvatic, asigura continuitatea dezvoltarii intrauterine, prin autonomia deplasarilor. Copiii, practicanti ai unor simple miscari acvatice, isi insusesc rapid mersul voluntar, in comparatie cu cei care nu au beneficiat de aceasta stimulare psihomotorie. Apa este un mediu protector si stimulant pentru ei datorita lipsei gravitatiei.

In primii ani de viata copiii nu sunt fricosi si manifesta foarte multa curiozitate.
Pentru micut, lumea reprezinta un spatiu fara limite, plin de provocari si experiente interesante. In schimb, in ochii parintilor lumea poate fi plina de pericole, iar unul dintre acestea este reprezentat de apa. Cu toate acestea, efectele pozitive ale inotului asupra starii de sanatate sunt binecunoscute, si este recomandat de la o varsta foarte frageda.


Copiii frumosi si sanatosi cresc la Baby Spa. Te asteptam pe strada Pelinului, numarul 16.

www.babyspa.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod