"Inmultirea plantelor ornamentale", de Miranda Smith

Citind aceasta carte pasionanta, care trece cu mult de statutul unui simplu manual, descoperi calea cea mai simpla de a inmulti orice planta care creste in gradina sau in sera ta.

Acest ghid general, cu informatii despre unelte, echipament si strategii de rezolvare a unor probleme horticole, explica tehnicile pentru cultivarea unei game largi de plante din samanta, din butasi, prin divizare, marcotaj sau altoire.

Iti ofera o intelegere clara a proceselor naturale si a conditiilor care stimuleaza plantele sa creasca si sa se reproduca, si ilustreaza cum gradinarii le pot folosi in avantajul lor.

Fiecare metoda se aplica diferitelor tipuri de plante, folosind ilustratii pas cu pas si fotografii explicate, cu sfaturi despre cum sa creezi conditiile perfecte de crestere a plantelor.

Un repertoar de la A la Z iti ofera retete special gandite pentru inmultirea plantelor acvatice, ornamentale, de casa, a arbustior, copacilor, legumelor si florilor salbatice.

Poti cumpara cartea "Inmultirea plantelor ornamentale", de Miranda Smith, aparuta in 2008 la Editura Rao, din librarii, la pretul de 59 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod