Înghețată naturală, fără zahăr, în doar câteva minute, cu More Juice Press de la Zepter

Dacă ți-e poftă de înghețată delicioasă și aromată, dar vrei să fie naturală, fără pic de conservanți, și să o și pregătești acasă, în doar câteva minute, atunci soluția ideală este să o prepari cu aparatul More Juice Press de la Zepter. Aparatul folosește o tehnologie de extracție lentă, un proces inovator în două etape, care zdrobește și presează delicat pulpa fructelor și a legumelor, în loc de a o toca. Astfel, acestea își păstrează intacte calitățile nutritive.

Cu More Juice Press de la Zepter poți pregăti nu doar juice-uri de fructe sau legume, ci și o multitudine de tipuri de înghețată.
Creativitatea nu are limite. Spre exemplu, dacă ai acasă smântână, banane și fructe de pădure congelate, le poți introduce în More Juice Press și să obții o delicioasă înghețată proaspătă pe care o poți consuma pe loc. La fel și cu mango și banane congelate pe care le poți îmbina cu iaurt grecesc. Aparatul More Juice Press poate fi achiziționat de la reprezentanții Zepter acreditați și din magazinul Zepter din București (Bd. Unirii 70).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod