Indesit lansează uscătorul bazat pe tehnologia Humidity Sensor Drying

Indesit lansează uscătorul pentru rufe bazat pe tehnologia Humidity Sensor Drying capabilă să monitorizeze permanent nivelurile de temperatură și de umiditate, asigurând o uscare optimă a rufelor și o îngrijire perfectă a țesăturilor. Cu ajutorul sistemului cu senzori cu niveluri multiple, poate fi selectat nivelul dorit de uscare pentru rufe: pentru cele care urmează să fie călcate, pentru cele care urmează să fie puse pe umeraşe şi chiar pentru cele ce vor fi introduse direct în dulap, fără călcare.

Tehnologia Humidity Sensor Drying folosește un algoritm special și senzori preciși ce sunt capabili să seteze automat toți parametrii corecți ai ciclului de uscare și să oprescă funcţionarea uscătorului atunci când rufele au atins nivelul optim de uscare.
În plus, senzorul Heat profile reduce treptat temperatura în ultima parte a ciclului de spălare, când fibrele sunt mai sensibile, asigurând rufelor protecţie maximă și reducând consumul de energie.

Mai mult, cu gândul la țesăturile delicate, noul model vine cu funcţia automată “Anti-şifonare” ce asigură îngrijirea ţesăturilor înainte şi după ciclul de uscare prin utilizarea rotirii alternative a tamburului, în aşa fel încât să fie prevenită formarea cutelor. Rufele pot fi extrase chiar şi după câteva ore de la sfârşitul ciclului, păstrându-se încă moi şi bine întinse.
Noul uscător Indesit deține și opțiunea “Călcare ușoară” ce are ca rezultat o călcare mai ușoară și mai rapidă. Aceasta este compatibilă cu ciclurile Bumbac Standard, cât și cu Ciclurile Speciale pentru jeans, lână, țesături delicate, sintetice, articole sportive.  

Uscătorul este dotat cu un accesoriu exclusiv, ce permite obținerea celei mai bune uscări ale încălţămintei în timp record. Datorită suportului special pentru pantofi, încălţămintea este poziţionată vertical, permiţând astfel fluxului de aer cald să pătrundă în interior şi să usuce perfect fără a lăsa nicio urmă de umezeală.

 Noua uscător prezintă și tehnologia Energy Saver, ce reduce consumul și economisește până la 50% din costurile facturii la energie.
Datorită celor 3 cicluri Eco, pot fi uscate rufe din bumbac de până la 2 kg (aproximativ 15 tricouri) şi 1 kg de rufe din materiale sintetice sau cămăşi în numai 30 minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod