Indesit lansează noua mașină de spălat cu uscător Innex

Buton revoluționar Push&Wash + Dry, program Airfresh şi ciclu Express Wash&Dry -

Indesit lansează gama de maşini de spălat cu uscător, INNEX, bazată pe conceptul revoluţionar “2 secunde, 1 apăsare, 0 probleme”. Simplă şi intuitivă, INNEX este cea mai bună soluţie pentru spălarea şi uscarea rufelor într-o singură mişcare, fiind nevoie de o apăsare pentru pornirea maşinii şi selectare şi începerea programului Bumbac şi Sintetice.

Pe lângă butonul Push&Wash + Dry, INNEX beneficiază şi de un design funcţional, panou de comandă uşor de înţeles, cicluri speciale precum Airfresh şi Express Wash&Dry şi opţiuni pentru pete şi articole sportive.

Printre caracteristicile maşinii de spălat cu uscător Innex se numără şi:

-       Cel mai mare hublou de pe piață, ce face încărcarea mașinii de spălat mult mai ușoară.
Hubloul și mânerul au posibilitatea de a fi personalizate în diferite combinații cromatice: mașină albă cu hublou negru, alb sau argintiu, mașină de culoare albă cu hublou negru și mâner cromat sau mașină de culoare albă, cu hublou alb și mâner gri.

-       Programul Airfresh, care reprezintă cel mai rapid mod de reîmprospătare a hainelor fără a le spăla, ce durează doar 30 de minute. Acesta foloşte fluxul de aer cald continuu, ce pătrunde în interiorul fibrelor și  elimină mirosurile neplăcute.

-       Programul Express Wash&Dry, ce asigură spălarea şi uscarea hainelor în doar 45 de minute, lăsându-le pregătite pentru a fi călcate.

-       Opţiuni pentru pete, precum pete de mâncare, lucru şi aer liber.

-       Opţiuni sport, inclusiv pentru pantofii sport, kit-ul pentru sală şi îmbrăcămintea tehnică.

Maşinile de spălat cu uscător INNEX fac parte din clasa energetică A şi sunt disponibile în magazinele partenere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod