Indesit lansează mașina de spălat vase Extra care spală eficient și cele mai voluminoase vase

Indesit lansează gama de mașini de spălat vase Extra, creată special pentru a curăța cele mai voluminoase recipiente ce nu puteau fi spălate înainte în mașină, precum tăvile, tigăile, filtrele de hotă sau grătarul din cuptor. Ciclul de spălare Extra folosește în totalitate spațiul intern - 53 de cm pe înălțime - și combină un sistem hidraulic avansat cu un motor puternic pentru rezultate maxime în doar o oră, menținând în același timp un consum mic ce economisește apa cu până la 44% în comparație cu mașinile tradiționale.

Noile mașini sunt dotate cu sisteme avansate din punct de vedere tehnologic, precum senzorul inteligent ce intervine în cazul spumei sau a înfundării filtrului, modulând viteza motorului şi distribuţia apei, rezolvând problema fără a întrerupe ciclul de spălare.
De asemenea, în cazul fluctuaţiilor de presiune a apei sau a ruperii conductei de alimentare, sistemul Water Stop blochează imediat intrarea apei, închizând robinetul și oprind mașina. Sistemul Overflow garantează un control inteligent al cantităţii de apă folosite ce întrerupe funcţionarea maşinii şi evacuează apa în exces daca este nevoie. Noul motor cu invertor şi materialele fonoizolante asigură o spălare silenţioasă, reducând nivelul de zgomot până la 49 d(B)A, comparabil cu o conversaţie purtată în şoaptă.

Noua gamă Indesit Extra face parte din clasa energetică A+, economisind cu până la 10% în comparație cu clasa A.
Indesit Extra dispune de ciclul de spălare ECO, folosind doar 9 L de apă, ceea ce înseamnă că economisește cu până la 44% în comparație cu mașinile tradiționale de spălat vase. Noie masini sunt uşor de încărcat și descărcat datorită coşurilor proiectate pentru a permite flexibilitate maximă si pentru a putea cuprinde 14 seturi. În plus, nu mai este necesară prespălarea manuală pentru că mașina de spălat vase Extra realizează singură această acțiune în prima fază a ciclurilor Eco sau Normal.
Mai mult, gama include un program de înmuiere ce evită formarea depunerii reziduurilor.

Dotată cu funcționalități înalt tehnologice, noua gamă prezintă un design minimalist, cu linii drepte, în culorile inox sau alb cu inserții gri, fiind ideală pentru bucătăriile moderne.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod