Începe pregătirile pentru petrecerea de Halloween cu o vizită la Lidl

Ideile pentru petrecerile reuşite de Halloween ţi le oferă Lidl. Vino începând cu 24 octombrie în magazinele Lidl şi achiziţionează toate produsele necesare pentru a crea o atmosferă specifică acestei sărbători
Ideile pentru petrecerile reuşite de Halloween ţi le oferă Lidl. Vino începând cu 24 octombrie în magazinele Lidl şi achiziţionează toate produsele necesare pentru a crea o atmosferă specifică acestei sărbători. Alungă spiritele rele în noaptea de 31 octombrie, alegând cele mai „înfiorătoare” măşti, costume, decoraţiuni, dulciuri şi preparate culinare şi petrece alături de familie şi prieteni un Halloween de neuitat.

Atunci când doreşti să organizezi o petrecere de Halloween reuşită, ai nevoie de un plan bine pus la punct, de o listă de cumpărături foarte bine gândită şi de câteva idei creative.   În primul rând, asigură-te că îţi decorezi casa cu obiecte şi accesorii specifice.
Abţibildurile fluorescente şi cele pentru ferestre, posterele, decoraţiunile în formă de craniu  sau de păianjeni şi pancartele decorative nu ar trebui să lipsească. Tot pentru decor, foloseşte nişte dovleci pe care să îi scobeşti în diferite forme. Setul pentru scobit dovleci  îţi va uşura această muncă şi te va ajuta să obţii rezultatele dorite.

Apoi, nu uita să alegi costumaţia potrivită, pentru tine şi întreaga familie. La Lidl vei avea de ales dintr-o gamă variată de costume pentru copii de diferite forme şi mărimi, atât pentru fete, cât şi pentru băieţi.  De asemenea, accesoriile pe care le vei purta la petrecere vor completa ţinuta „înfricoşătoare”.
La Lidl vei putea găsi bentiţe, brăţări, pălării şi măşti potrivite pentru o deghizare reuşită. În plus, poţi să îţi surprinzi invitaţii cu nişte monştrii pentru degete  sau cu insignele cu LED.


După ce ai decorat locul şi ai ales costumaţiile potrivite, asigură-te că masa pe care o pregăteşti respectă tematica petrecerii. La Lidl vei găsi preparate specifice – pizza, chifteluţe şi brânză cu dovleac, figurine din cartofi, nugets de pui în forme ingenioase, specialităţi cu seminţe de dovleac. Pe lângă preparatele culinare servite, foloseşte pahare de plastic , farfurii de carton şi şerveţele, toate cu motive de Halloween.

De asemenea, ţine cont şi de obiceiul colindatului de Halloween şi cumpără multe dulciuri pe care să le serveşti invitaţilor.
Alege bilele de ciocolată învelite individual în ambalaje cu vampir, gândac, fantomă sau dovleac, care se pot transforma într-o mască inedită, acadelele şi bomboanele  Fantasy Mix, bomboanele gumate în formă de ochi, de dinţi Dracula şi îngheţata pe băţ cu aromă de dovleac. Pe lângă toate acestea, pune pe masă şi o prăjitură cu marţipan, biscuiţi şi brioşe – toate  „înspăimântător” de gustoase sau găteşte o prăjitură delicioasă în forma de copt pentru Halloween.


Pret forma de copt: 14,99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod