Încearcă un altfel de moment delicios: Flatbread pizza de la Pizza Hut

Pizza Hut lansează Flatbread pizza, o nouă formă de blat, dreptunghiular și subțire. Noul sortiment este disponibil în 8 variante, cu prețuri începând de la 13.90 lei. Rețetele Pizza Hut care pot fi comandate pe blat Flatbread sunt Texas, Veggie, Spicy Hawaiian, Pepperoni & Grill, Louisiana, Chicken & Rucola, Mediteraneană și Chicken Supreme.

Pentru o masă completă, alături de noul produs, clienții pot adăuga și o limonadă fresh la un preț special, cu numai 6.90 lei.
Limonada este disponibilă în 5 variante răcoritoare: clasică, mojito, căpșuni, cireșe amare sau fructul pasiunii.  

“La Pizza Hut, ne place să surprindem, să oferim clienților momente delicioase alături de cei dragi. Ne dorim ca toți cei care ne calcă pragul să aibă parte de diversitate, motiv pentru care includem mereu produse noi în meniu. Seria de inovații este completată în această vară de Flatbread pizza: aceleași ingrediente proaspete, de calitate superioară cu care ne-am obișnuit clienții, în 8 combinații de vară”, spune Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Pentru mai multe detalii despre ofertele și noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod