Încă o dată, Hochland a deschis porţile fabricii de la Sovata, pentru 20 familii de consumatori

Indiferent de momentul zilei sau de gustarea pe care o pregăteşti pentru familia ta, Caşcavalul Hochland, cu un gust bun, lăptos şi consistenţă fină, cremoasă este ingredientul cheie al celor mai frumoase momente petrecute alături de cei dragi. Pentru a le confirma încă o dată consumatorilor că se bucură de un produs nu doar gustos, ci mai ales de încredere pentru întreaga familie, Hochland i-a invitat să descopere povestea acestuia. 20 familii, câştigătoare ale concursului desfăşurat pe www.cascavalulhochland.ro, au avut ocazia să observe cum se transformă laptele în deliciosul produs care ajunge în bucătăria ta.

Pe parcursul evenimentului, câştigătorii au vizitat una dintre fermele de văcuţe din Zona Târnavelor, de unde este colectat laptele proaspăt folosit în reţeta Caşcavalului şi fabrica Hochland de la Sovata, unde este realizat produsul.

Aici, ei au descoperit cum se face Caşcavalul Hochland, cu rigoare germană, din ingrediente naturale, pe baza reţetei autentice locale folosite în fabrica încă din 1976. Pe tot parcursul vizitei, câştigătorii au fost însoţiti de Anca Serea şi Horia Vîrlan, dar și de echipa experţilor Hochland, formată din Cosmina Moldovan (Manager Calitate), Csaba Mozes (Manager Aprovizionare Lapte) şi Wilhelm Kubanek (Manager Producţie).

„Vizita la ferma de văcuţe şi la fabrica de la Sovata a fost o experienţă foarte frumoasă atât pentru noi, cât şi pentru cei mici.

Ca orice altă mamă, sunt foarte atentă să aleg pentru copii doar produse de calitate, din ingrediente naturale, iar procesul de realizare a caşcavalului pe care am avut ocazia să îl vedem mi-a confirmat că este un produs pe care îl putem consuma cu încredere” a declarat una dintre câştigătoarele prezente la vizită.

Lider pe segmentul brânzeturilor din România, Hochland se mândreşte cu o prezenţă de 20 ani pe piaţa locală, numele său fiind sinonim cu seriozitatea, calitatea garantată si inovaţia permanentă a produselor oferite.

În România, Hochland deţine două unităţi de producţie proprii, la Sighişoara și la Sovata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod